Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon rutinskog pregleda

Pjevačici dijagnosticiran rijedak oblik raka krvi: Zbog sina se ne predajem

Foto: Instagram
1/5
16.07.2021.
u 07:00

Ashley Monroe napisala je kako je prije nekoliko mjeseci nakon vađenja krvi otkrila da je anemična i tada nije ni slutila kako to nije jedini problem s kojim će se uskoro boriti.

Jedan rutinski pregled 34-godišnju country pjevačicu Ashley Monroe doveo je do teške dijagnoze kako ima vrlo rijedak oblik raka krvi. Na svom Instagram profilu napisala je kako je prije nekoliko mjeseci nakon vađenja krvi otkrila da je anemična i tada nije ni slutila kako to nije jedini problem s kojim će se uskoro boriti. Kako bi poboljšala krvnu sliku počela je uzimati propisanu terapiju i vitamine, ali nije bilo pomaka i sljedeće pretrage pokazale su kako je njezina krvna slika sve lošija.

- Tada su mi napravili biopsiju koštane srži. Otkrili su da imam rijedak rak krvi. Sada počinjem s kemoterapijom. Zahvalan sam što postoji tretman koji zapravo djeluje na borbu protiv onoga što nanosi štetu mojem tijelu. Hvala mojim prijateljima i obitelji koji su se okupili oko mene i koji se mole za mene i šalju cvijeće i oslonac su mi tijekom ovog čudnog poglavlja mog života - napisala je pjevačica.

 

 

Dodala kako se u ovoj borbi nema namjeru predati i to najviše zbog svog trogodišnjeg sina i rekla je kako se zbog njega najviše bori. Svoje obožavatelje je zamolila da se mole za nju ali i naglasila im je kako ne želi da joj dijele savjete oko liječenja jer vjeruje svom timu liječnika.

VIDEO Zdenka Kovačiček: "U životu sam dobila mnogo savjeta, ali nisam im pridavala važnost"

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Svračak
Svračak
08:01 16.07.2021.

To joj je od tetovaža!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije