Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Gledatelji pokušali izbaciti strastvenu Milu Horvat

Mila Horvat
13.11.2010.
u 22:29

Bacačica kladiva Ivana Brkljačić sinoć je napustila “Ples sa zvijezdama”, nakon što su jednoglasnom odlukom suci odlučili da, između Mile Horvat i sportašice, ona ne nastavi natjecanje.

Bacačica kladiva Ivana Brkljačić sinoć je napustila “Ples sa zvijezdama”, nakon što su jednoglasnom odlukom suci odlučili da, između Mile Horvat i sportašice, ona ne nastavi natjecanje.

– Sve što znam o plesu, a to je očito jako malo, naučila sam u posljednjih pet tjedana uz veliku pomoć mentora Marka Hercega. I ponosna sam na sebe i naš uspjeh – izjavila je Ivana.

Prema novim pravilima, dva para s najmanjim zbrojem glasova publike i žirija moraju otplesati svoju točku još jednom te se prepustiti odluci stručnog žirija. Budući da je Mila Horvat s partnerom Robertom Schubertom tango otplesala izvrsno, za što je nagrađena s četiri osmice, preostaje zaključiti kako glasačima pred malim ekranima zanosna voditeljica nije među favoritima četvrte sezone uspješnog showa.

U trećoj emisiji, u kojoj su se plesali jive i tango, najveće iznenađenje bio je Bojan Jambrošić, odnosno njegova mentorica Martina Bastić. U samo tri tjedna od ispodprosječnog plesača stvorila je pravog majstora te su od žirija za izvedbu jivea dobili čak tri devetke. Dosljedno najlošiji prema ocjenama Dinka Bogdanića, Milke Babović, Davora Bilmana i Elija Bašana bili su Petar Vlahov i partnerica Ana Domišljanović.

Komentara 18

IN
Indis
11:33 03.12.2010.

Jadna Mila, na silu oće biti pič.., ali nemre!!!

GV
grga vrtlar
23:09 15.11.2010.

mila je bomba, ali se može sakrit pred Anom Domišljanović

MA
mare0801
09:04 14.11.2010.

ljudi očito ne glasaju po stvarnom plesnom umijeću,nego po simpatijama.I Rupčić i ova Horvat su odbojne osobe,prvi najviše zahvaljujući ljigavici od cure,koja ga u stilu prave vještice,rastavila od žene,a Horvat jer već godinama zasjeda vrh lista najseksi žena,a izgleda potrošeno,prenašminkano i oholo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije