Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Gledatelji pokušali izbaciti strastvenu Milu Horvat

Bacačica kladiva Ivana Brkljačić sinoć je napustila “Ples sa zvijezdama”, nakon što su jednoglasnom odlukom suci odlučili da, između Mile Horvat i sportašice, ona ne nastavi natjecanje.
13. studenoga 2010. u 22:29 18 komentara 12 prikaza
Mila Horvat
Pogledajte galeriju 1/5

Bacačica kladiva Ivana Brkljačić sinoć je napustila “Ples sa zvijezdama”, nakon što su jednoglasnom odlukom suci odlučili da, između Mile Horvat i sportašice, ona ne nastavi natjecanje.

– Sve što znam o plesu, a to je očito jako malo, naučila sam u posljednjih pet tjedana uz veliku pomoć mentora Marka Hercega. I ponosna sam na sebe i naš uspjeh – izjavila je Ivana.

Prema novim pravilima, dva para s najmanjim zbrojem glasova publike i žirija moraju otplesati svoju točku još jednom te se prepustiti odluci stručnog žirija. Budući da je Mila Horvat s partnerom Robertom Schubertom tango otplesala izvrsno, za što je nagrađena s četiri osmice, preostaje zaključiti kako glasačima pred malim ekranima zanosna voditeljica nije među favoritima četvrte sezone uspješnog showa.

U trećoj emisiji, u kojoj su se plesali jive i tango, najveće iznenađenje bio je Bojan Jambrošić, odnosno njegova mentorica Martina Bastić. U samo tri tjedna od ispodprosječnog plesača stvorila je pravog majstora te su od žirija za izvedbu jivea dobili čak tri devetke. Dosljedno najlošiji prema ocjenama Dinka Bogdanića, Milke Babović, Davora Bilmana i Elija Bašana bili su Petar Vlahov i partnerica Ana Domišljanović.

Hrvatska - Španjolska
EP
Španjolski mediji ovako su najavili finale s Hrvatima: To smo već doživjeli
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj
  • Indis:

    Jadna Mila, na silu oće biti pič.., ali nemre!!!

  • grga vrtlar:

    mila je bomba, ali se može sakrit pred Anom Domišljanović

  • mare0801:

    ljudi očito ne glasaju po stvarnom plesnom umijeću,nego po simpatijama.I Rupčić i ova Horvat su odbojne osobe,prvi najviše zahvaljujući ljigavici od cure,koja ga u stilu prave vještice,rastavila od žene,a Horvat jer već godinama zasjeda vrh lista najseksi žena,a izgleda potrošeno,prenašminkano i oholo.