Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slatko ili ...

Fotografija nožnih prstiju Britney Spears postala hit na društvenim mrežama

Foto: PA/Pixsell
1/7
30.06.2019.
u 11:17

Nakon objavljene slike svojih nožnih prstiju s morskom pozadinom, mnogi fanovi pop princeze Britney Spears ne mogu zaključiti je li prizor sladak ili odvratan.

Američka pop princeza Britney Spears u poslijednje vrijeme obavljuje niz bizarnih slika i videa na svojim društvenim mrežama. Dok jedni tvrde da je pjevačica na rubu i nestabilna, drugi stoje iza njene s punom podrškom.

Naime, fotografija koja je podijelila njezine fanove je ona koja prikazuje njezine nožne prste. Jedni tvrdi da je to jako slatko i da će svi s fetišem na noge ovo obožavati, ali drugi nisu bili naklonjeni prizoru pa su njezine prste opisali kao - odvratne.

Foto: imdb

Podsjetimo, jučer je Britney Spears ponovno je došla na stup srama javnosti nakon što je na Instagramu objavila selfie na kojem je bilo vidljivo kako je fotografiju obradila u Photoshopu.  Pjevačica je na fotografiji odjevena u kombinaciju sličnoj onoj iz spota za pjesmu "Hit Me Baby One More Time", no iza njenog struka vidi se iskrivljeni namještaj.

 

Foto: Instagram Asos

- Kada već obrađuješ svoje fotografije napravi to kako treba. Samo kažem - komentirao joj je jedan pratitelj, dok je drugi napisao kako je Britney "toliko mršava da utječe i na namještaj iza sebe".

Inače, Britney je nedavno tvrdila kako fotoreporteri namjerno popravljaju njene fotografije u bikiniju kako bi izgledala debela. U videu je kazala kako je "mršava kao igla", a da na slikama koje su objavljene izgleda barem 20 kilograma deblja.

Nedavno se pisalo i o tome kako je Britney imala psihički slom, nakon kojeg je se oporavljala mjesecima.

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Lonnesinka
Lonnesinka
02:02 01.07.2019.

Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Sexcoss.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije