Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz policijsku pratnju

FOTO Supruga Ivana Turudića nosi torbu od čak 2100 eura i sandale od 900, snimljeni u šetnji

Zagreb: Ivan Turudić sa suprugom Tatjanom prošetao gradom
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/14
25.05.2024.
u 16:09

Ivan Turudić danas je centrom Zagreba prošetao sa suprugom Tatjanom Pavelić Turudić, a društvo im je pravio i čak član policijske pratnje. Uočili smo skupocjene odjevne predmete koje Turudićeva supruga nosi

Novi glavni državni odvjetnik Ivan Turudić snimljen je danas u šetnji centrom metropole sa samozatajnom suprugom Tatjanom Pavelić Turudić. Par je prošetao zagrebačkom špicom uz policijsko osiguranje, a svoju ljubav i nježnost nisu krili pa su se čak držali i za ruke te razgovarali s poznanicima. 

Tatjana je odjenula dugu crnu haljinu, skupocjene Hermes Chypre sandale kojima cijena iznosi vrtoglavih 840 eura, a posebno se istaknula Saint Laurent bež torba imena Loulou čija cijena iznosi 2100 eura. Model možete pogledati OVDJE. Osim toga, kombinaciju je podignula s bež sunčanim naočalama i ogrlicama. Njezin suprug odjenuo je tamnoplavu polo majicu, traperice i tenisice. 

 

FOTO Pogledajte kako u šetnji gradom izgledaju Ivan Turudić i njegova bolja polovica Tatjana Pavelić Turudić

Zagreb: Ivan Turudić sa suprugom Tatjanom prošetao gradom
1/14

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, glavni državni odvjetnik u braku je s ginekologinjom Tatjanom s kojom ima dvoje djece sina Ivana i kćer Nikolinu Mariju. Tatjana radi u bolnici Sveti Duh, a imali smo nekoliko prilika vidjeti je sa suprugom u javnosti. Par je spremno pozirao, a moglo ih se vidjeti i na zagrebačkoj špici. Supružnici su se zajedno pokazali na nekoliko događanja, poput onoga u Muzeju za umjetnost i obrt na predstavljanju monografije "Šezdesete u Hrvatskoj: Mit i stvarnost". Zajedno su bili i na promociji knjige Luke Modrića "Moja igra".

 

VIDEO: Maja Šuput nastupila na Radićevim danima

Komentara 51

PA
Pajdo
16:35 25.05.2024.

Kad nemaš kaj delat onda paziš tko što pojede.

KE
keka56
17:38 25.05.2024.

Ljudi rade odgovorne poslove pa si valjda smiju priuštiti komad odjeće. Zanima me otkud Severini,Modrom Mačku,......nepregledna količina markiranih predmeta a traže državu da im isplati plaću u vrijeme korone. Ta dvostruka mjerila me jako muče.

LI
LikaDika
17:18 25.05.2024.

Gospoda su danas prosetali a kompleksasi su vec izracunali koliko im kostaju pojedini komadi.Eeee to se zove teski kopleksi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije