Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU LAKO

Ella Dvornik objavila video zbog kojeg je Charlesu bilo neugodno: 'Kad te se vlastiti muž srami'

Foto: Instagram screenshot
1/6
03.03.2021.
u 16:12

Ella je glasno pjevala ovaj hit, a čini se da se i prepoznala u stihu " You're from the 70s but I'm a 90s bitch" ("Ti si iz sedamdesetih, a ja sam ku*a iz 90-ih"), budući da je ona rođena 1990., a Charles 1978.

Ella Dvornik (30) na Instagramu često dijeli trenutke iz obiteljskog života, a posljednja snimka dobro je nasmijala njene pratitelje. Naime, influencerica je objavila video iz automobila u kojem se vozila sa suprugom Charlesom Pearceom, a iz zvučnika se čula pjesma "I Love It" švedske grupe Icona Pop. 

Ella je glasno pjevala ovaj hit, a čini se da se i prepoznala u stihu " You're from the 70s but I'm a 90s bitch" ("Ti si iz sedamdesetih, a ja sam ku*a iz 90-ih"), budući da je ona rođena 1990., a Charles 1978. 

- Kad te se vlastiti muž srami, napisala je Ella pokraj videa, i dobila 18 tisuća lajkova. 

- Meni se čini da se Charlesu čist sviđa tvoj performance, poručila joj je Sonja Kovač. 

 Podsjetimo, nakon kćeri Balie, par je u veljači prošle godine dobio još jednu djevojčicu – Lumi Wren. No, kako se htjela nekoliko dana odmoriti, javnost je o novoj bebi obavijestila tek pet dana poslije poroda. "Ovo mi je bio posljednji put. Nakon Balie imala sam neopisivu želju opet biti trudna i mislim da sam sada to zadovoljila.

Charles je blažen među ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak života. Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude. Sve što sam htjela ostvariti do 30. godine ostvarila sam, ostala mi je još samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kuću i uselimo se. I onda, osim super mame, spremna sam biti i super šefica i razoriti 30-e s novim ciljevima!" priznala je u veljači. Malena Lumi u njihove je živote došla pet tjedana prije predviđenog termina i potpuno okupirala njihove živote.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
16:49 03.03.2021.

Izdrži Charles!

SA
sargu123
17:03 03.03.2021.

A kako je tek nama kad ugledamo njenu facu na naslovnici???

MA
Mary5
19:49 03.03.2021.

Opet ova spracka ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije