Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reality

Elio Pisak u dvoboju izbacio Daniela Popovića sa Farme

FARMA
Nova TV
09.04.2010.
u 21:39

Elio Pisak i drugi je put uspio izbjeći izbacivanje iz showa, te je u dvoboju snage izbacio najvećeg negativca Farme, pjevača Daniela Popovića

Bivša pop zvijezda, Daniel Popović, izgubio je u dvoboju snage od Elija Piska i tako napustio 'Farmu'. Elio je već u dvoboju snage pobijedio Antonija Marušića kojem se sada pruža druga prilika da ostane na Farmi. Uz njega i drugi će izazivači, Ava Karabatić i Maja Morales, ući na Farmu. U večerašnjoj emisiji nastupili su i farmeri iz prve sezone. A pred kamerama uz pjesmu 'Oprosti mi Petra' svjedočili smo pomirenju Petre Maroje i Ante Gotovca koji je čak pao i na koljena.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
23:05 09.04.2010.

fuj ogavno

Avatar Robinzon
Robinzon
08:35 10.04.2010.

Bljuv !!!!!

TH
than
23:08 09.04.2010.

Ajme, zar i vecernji pise o tome ?!?! Red je da prestanem i njega citati, buduci da zbog toga ignoriram ono zutilo od indexa vec godinu dana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije