Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA LJUBAV

Ecija Ivušić u vezi je s poznatim hrvatskim glazbenikom?

Ecija Ivušić
Foto: Instagram
1/10
01.06.2021.
u 09:08

Na snimci se vidi kako je Goran dočekao Eciju na zagrebačkom aerodromu kada se vraćala iz Egipta, a s njim je bio i Ecijin psić Rio. Čini se da Ecija nije baš nedostajala Riju jer je nakratko pobjegao nakon njena dolaska. Nakon toga su se Goran i Ecija počeli ljubiti i grliti.

Čini se da voditeljica i influencerica Ecija Ivušić ponovno ljubi. Sudeći po videu koji je objavila na svojem Instagram profilu, njen je novi izabranik Goran Belošević, bubnjar grupe Pravila igre i direktor ATP Zagreb Opena. 

Na snimci se vidi kako je Goran dočekao Eciju na zagrebačkom aerodromu nakon njena povratka iz Egipta, a s njim je bio i Ecijin psić Rio. Čini se da Ecija nije baš nedostajala Riu budući da je nakratko pobjegao nakon njena dolaska. Nakon toga su se Goran i Ecija počeli ljubiti i grliti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

"Preslatki vas troje", poručila joj je Nives Celzijus. 

Nije poznato otkad je par skupa, no moguće je da su se zbližili sredinom svibnja, tijekom zagrebačkog turnira na kojem je Goran bio direktor, a Ecija voditeljica odnosa s javnošću. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

"Velike zasluge za uspješan prvi u nizu ATP Zagreb Open pripadaju prekrasnoj Eciji Ivušić, ovogodišnjoj glasnogovornici turnira i voditeljici odnosa s javnošću. Draga Eci, hvala ti za sav trud, strpljenje, razumijevanje, mirnoću, kreativu i radišnost. Bez tebe bi neprospavane noći bile još učestalije. Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati s tobom na ovom projektu te sam uvjeren da je ovo samo početak jedne uspješne buduće suradnje", napisao je tada Belošević.

VIDEO: Oliver Mlakar o Večernjakovoj ruži: Ružu za životno djelo neću nikada zaboraviti 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
09:40 01.06.2021.

super je ta ecija, cuje se o njoj samo kad nadje ili izgubi tipa

DO
Doktoruma
09:55 01.06.2021.

Bilo bi senzacija da je u vezi sa policajcem koji nema za kino, a ne sa glazbenikom koji mlati lovu.

Avatar Hazl113
Hazl113
09:43 01.06.2021.

Nikad čuo za nju. Dakle što sve ove novine objavljuju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije