Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Duško je u 'Milijunašu' odustao na pitanju za 250 tisuća kuna, a znao je točan odgovor

Duško je odustao na 13. pitanju za 250.000 kuna. Ovo pitanje je glasilo: 'Tko prorokuje: 'Vuk će prebivati s jagnjetom, ris ležati s kozlićem, tele i lavić zajedno će pasti, a djetešce njih će vodit'?
15. siječnja 2021. u 08:44 11 komentara 6056 prikaza
Foto: HRT
Pogledajte galeriju 1/4

Duško Lakić iz Zadra sinoć je bio najbolji u igri Najbrži prst u kvizu "Tko želi biti milijunaš" i pokazao je odlično znanje i stigao je do iznosa od 250 tisuća kuna i tu je odlučio odustati i otići kući. Prvi prag i iznos od tisuću kuna osvojio je brzo i bez ikakvih problema, a odmah na početku svoje igre voditelju Tariku Filipoviću rekao je kako neće oduzimati puno vremena i ne želi okolišati oko odgovora.

Tako je i bilo i Duško je dosta brzo nudio odgovore, a tek mu je manje probleme zadalo pitanje koje je glasilo: Hrvatska je na Eurosongu dvaput bila....Ponuđeni odgovori su bili prva, druga, treća i četvrta. Rekao je kako je imao i džokera za ovo pitanje ali odbio je sudjelovati, nakon kratkog razmišljanja ponudio je točan odgovor: četvrta. Na pitanju za osam tisuća kuna zatražio je pomoć džokera zovi, a pitanje koje mu je stvaralo probleme glasilo je: 'U Bakru je 2005. srušen 250 m visok dimnjak ugašene...',a odgovori su glasili: željezare, koksare, rafinerija nafte, toplana. Džoker mu je sugerirao odgovor koksara i bio je u pravu.

Džoker pola-pola odlučio je Duško iskoristiti na pitanju: Čiji je ministar obrane 1985. podnio ostavku uslijed skandala izazvanog potonućem Greenpeaceova broda 'Rainbow' Warrior? Nakon što je iskoristio džoker ostali su mu odgovori britanski i francuski i on je rekao francuski i osvojio 32 tisuće kuna. Duško je odustao na 13. pitanju za 250.000 kuna. Ovo pitanje je glasilo: 'Tko prorokuje: 'Vuk će prebivati s jagnjetom, ris ležati s kozlićem, tele i lavić zajedno će pasti, a djetešce njih će vodit'? Odgovori koji su mu bili ponuđeni su glasili Danijel, Ezekijel, Izaija i Jeremija. Duško je odlučio kako će odustati na ovom pitanju i kući otići s 125 tisuća kuna, a kada ga je Tarik pitao koji bi odgovor ponudio on je rekao Izaija i to je bio točan odgovor.

BLIŽI SE TERMIN Maja Šuput prelomila o imenu prinove: 'Jednostavno me domaće ne interesira' ZNA SE I SPOL Stiže joj beba u 5. desteljeću! Naša pjevačica uživa u posljednjim danima trudnoće MILIJUNI FANOVA Znate li tko su Voyage i Breskvica? Istražili smo koje youtubere najviše vole mladi Hrvati
G
PASTELNO PROLJEĆE
Guess nagradni natječaj - uslikaj svoju kombinaciju i osvoji nagrade!
  • zgkreso:

    normalno da nije bio siguran u odgovor. jer i on zna da se kaze dagnje , a ne jagnje. to ga je zbunilo.

  • Dino123:

    Glup i dosadan kviz, naporan voditelj... u jednom satu 15 pitanja, toliko je u Potjeri u minuti.

  • Herceg56:

    Viditelj je napuvan ko balon.