Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naš reprezentativac

Duju je djevojka za rođendan iznenadila romantičnom gestom

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/4
18.09.2018.
u 09:55

Kad je jučer došao kući Duju su na hodniku dočekale upaljene svjećice i hodnik je bio posut ružinim laticama...

Naš reprezentativac Duje Ćaleta - Car jučer je proslavio 22. rođendan, a njegova djevojka Adriana Đurđević pripremila mu je pravo romantično iznenađenje.

Duje trenutno živi u Francuskoj gdje igra za Marseille, a Adriana veći dio vremena provodi s njim. Kad je jučer došao kući Duju su na hodniku dočekale upaljene svjećice i hodnik je bio posut ružinim laticama, a cijeli stan Adriana je ukrasila balonima u obliku srca i velikim natpisom - volim te. 

 

 

- Stari se ... Hvala vam svima..A posebno mojoj ljubavi Adriani na ovom iznenađenju - napisao je na Instagramu Duje. Ova gesta dirnula je i njegove obožavatelje, pa su mu uz čestitke za rođendan napisali:

- Zdrav i živ mi bio pun puuuuno sreće ti želim, neka te sreća prati a za ljubavi ti nema ništa reći, imaš prelijepu djevojku i podršku, voli te se i čuvaj te se. 

Pogledajte deset hitova Vatrenih

Komentara 4

Avatar Dr Evil
Dr Evil
10:05 18.09.2018.

bolje da mu je platila ukrainku pa lijepo u troje...

Avatar TONI
TONI
12:21 18.09.2018.

Duje sve naj bolje !! Dario i Zvonimir iz St. Johann-a. Pozdrav i tvojoj prelijepoj djevojci. Lijepo te iznenadila. Sretni uvijek bili!!

TO
Tony
10:49 18.09.2018.

nema kraja ovoj ljigavosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije