Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijep par

Dominik i Ana iz 'Života na vagi' pokazali da još uživaju u romansi

Foto: instagram
1/5
11.02.2021.
u 16:15

Zahvaljujući showu u koji su ušli kako bi se riješili viška kilograma Dominik i Ana su se upoznali i zaljubili.

Zahvaljujući showu "Život na vagi" upoznali su se Dominik Kračun i njegova djevojka Ana Žderić, a otkako se nakon finala zadnje sezone saznalo za njihovu vezu Dominik i Ana ne skrivaju koliko su zaljubljeni. Potvrđuje to i njihova nova zajednička fotografija objavljena na Instagramu uz koju je Dominik napisao: Volim što postojimo. Kada je otkrio da su on i Ana par Dominik je napisao jednu romantičnu objavu u kojoj je opisao čime ga je to Ana privukla.

- Da vas upoznam sa svojom misterioznom djevojkom koja je postala jedna od najvećih motivacija u životu. Upoznavši nju mi se vratila vjera u ljude, ali i u ljubav koju sam davno izgubio. Moja draga Ana mi je bila najvažnija u ovom procesu, ona je jedina znala kroz što prolazim i kolika motivacija mi je potrebna da izdržim do kraja. Veoma sam joj zahvalan na svemu i postoji 101 razlog zašto sam ja tu curu zavolio najviše na svijetu. Da je više cura poput nje svijet bi bio puno ljepši - napisao je Dominik tada. 

Dominik je u "Život na vagi" ušao sa 162,6 kilograma, a nakon tri mjeseca u izolaciji i dva mjeseca boravka kod kuće, izgubio je čak 67,8 kilograma, odnosno 41,7 posto tjelesne mase. Ana Žderić bila je jedna od najmlađih natjecateljica  u "Životu na vagi". U RTL-ovom showu izgubila je više od 36 kilograma. U show je ušla sa 139,9 kilograma, a izašla je sa 103,3 kilograma.

Foto: reuters

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije