Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek drugačija

Borna Kotromanić ovim izdanjem opet je privlačila poglede u centru Zagreba

Borna Kotromanić prošetala centrom Zagreba
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/10
09.02.2021.
u 15:29

U bijelom kaputu i čizmama s visokim potpeticama prošetala je Cvjetnim trgom, a pažnju je ovaj put ukrao vizir koji je nosila na glavi koji se odlično uklopio kao modni dodatak u ovu kombinaciju.

Borna Kotromanić poznata je po svom osebujnom modnom izričaju i svaka njezina šetnja po centru Zagreba izaziva pažnju prolaznika. Tako je bilo i ovog vikenda kada se Borna prošetala Cvjetnim trgom u bijelom kaputu i čizmama s visokim potpeticama, a pažnju je ovaj put ukrao vizir koji je nosila na glavi koji se odlično uklopio kao modni dodatak u ovu kombinaciju. Zbog svojih modnih odabira Borna se često zna naći i na meti kritičara, ali ona se na to ne obazire.

Uvijek nosim ono u čemu se sjajno osjećam. Volim svoje tijelo i odraz u ogledalu i slobodu koju mi to pruža u odabiru kombinacija - rekla je nedavno za Story i dodala: Naravno da ljubomore i malograđanštine uvijek ima, no mene zabavlja kada isplivaju na vidjelo i tu imam pionirsku ulogu da pomičem granice onoga što je prihvatljivo, a što ne. Ponosno nosim trendove prije trenda, i s obzirom na dugi životni vijek, u koji vjerujem, sjajno se zabavljam u svojoj zreloj mladosti. Atraktivna Borna u jednom intervju nam je otkrila u čemu je tajna njezine mladolikosti.

- Moje je lice bez filera i botoksa, moje tijelo nije rezultat vježbanja i gladovanja. Redovito radim razne tretmane koji djeluju na održavanje tonusa mišića tijela i lica, ali bez noža. Imam dobre gene, ali tu je i nadogradnja - rekla je.

7.2.2021., Zagreb - Lijep i topao dan u Zagrebu Photo: Zoe Sarlija/PIXSELL
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
15:44 09.02.2021.

Ljudi gledajte na šta liči naših 300 milijuna!

ZA
zagabria5
16:06 09.02.2021.

Pustite ženu neka se zabavlja, ima dovoljno love da si to priušti. A mi ne smijemo komentirati da od raznih ženskih grupa ne budemo proglašeni za seksiste, verbalne napadače i tko zna što još

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
16:46 09.02.2021.

Brejking njuz ! ! ! Može li još kakav članak o Badrićki, Pišekici (već dva sata ništa) i furlanici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije