Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
35. Zlatna malina

Cameron Diaz dobila nagradu za najgoru glumicu 2014. godine

Actress Cameron Diaz poses for photographers during a photocall for her film Annie, in central London December 16, 2014.  REUTERS/Neil Hall (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT SOCIETY)
Foto: Reuters (Ilustracija)
22.02.2015.
u 21:27

Glumica je osvojila Malinu zbog glume u filmovima "Osveta na visokim petama" i "Snimka seksa"

Uoči Oscara 35. put su u Los Angelesu dodijeljene i Zlatne maline za najgora filmska ostvarenja godine.

Film "Saving Christmas" s Kirkom Cameronom vladao je tronom – odnijeli su nagrade u četiri kategorije – za najgori film, najgoreg glumca, najgori scenarij i najgoru filmsku kombinaciju.

Cameron Diaz osvojila je Malinu za najgoru glumicu u filmovima "Osveta na visokim petama" i "Snimka seksa", a Megan Fox je najgora sporedna glumica

>>Slavna glumica vjenčat će se večeras?

>>Vjerovali ili ne, Adam Sandler ostao bez Zlatne maline

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije