Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAMELA ANDERSON

Bila je najveća seks bomba 90-ih, a evo kako sada izgleda: 'Čudno je vidjeti ovako zapuštenu'

Foto: profimedia
1/10
10.11.2021.
u 08:00

Paparazzi su glumicu snimili u društvu misterioznog muškarca, a bila je u sivim hlačama od trenirke i bijeloj majici s kratkim rukavima te na licu nije imala ni trunke šminke.

Zvijezda kultne serije 'Baywatch' Pamela Anderson (54) gotovo je uvijek sa šminkom u javnosti i rijetko kada imamo prilike vidjeti njezino prirodno izdanje. Zbog toga je još čudnije kako su je paparazzi zatekli u šetnji Malibuom.

Naime, paparazzi su glumicu snimili u društvu misterioznog muškarca, a bila je u sivim hlačama od trenirke i bijeloj majici s kratkim rukavima te na licu nije imala ni trunke šminke. Nosila je i dioptrijske naočale za koje je malo tko zna da su joj potrebne, a na nogama je imala samo japanke. 

Foto: profimedia
Ovim izdanjem ugodno je iznenadila obožavatelje koji smatraju da je lijepa i bez šminke i seksi kombinacija.

"Čudno je vidjeti ovako zapuštenu", "Da je i ne prepoznaš..", pisali su u komentarima na Instagramu obožavatelji. 

Iako su je brojni optuživali da je uradila estetske zahvate, na licu su joj se očito mogle vidjeti bore. 

Inače, Anderson je osim po ljepoti poznata i po burnom ljubavnom životu. Pamela i njezin bivši suprug Jon Peters u braku su bili samo 12 dana. To je njoj bio peti brak, a druga šansa s njim. Podsjetimo, bili su u vezi i prije 30 godina, krajem 2019. godine ponovno su se spojili i vjenčali početkom 2020. godine.

VIDEO>>Nakon voditeljskog gafa u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" HRT se ispričao gledateljima

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Nomi
Nomi
22:15 11.11.2021.

Pamela izgleda zapravo skroz ok, s obzirom da tu nema sminku i na ovu lezernu odjecu. Dajte zeni mira... bok Pamela, ljubavi! :)

Avatar MicroCube
MicroCube
21:48 11.11.2021.

Autorica članka, sa 27, izgleda gore. Znam ju. Ljubomora?

PE
PetiElement
00:06 12.11.2021.

Zapuštenom izdanju? Žena izgleda super.. bez šminke, casual... odlično 👌

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije