Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledalo 317.000 ljudi

Najgledaniji video u Hrvatskoj bio je Filipov nastup u 'Supertalentu': 'Snimanje je bilo dosta neugodno'

Foto: Nova TV
1/10
11.11.2021.
u 14:20

Mnogi gledatelji tvrde da Filip 'sprda žiri i cijelo natjecanje', a u komentarima se na službenoj Facebook stranici nakon nastupa javio i sam Ratković

Naklonost žirija u nedjelju nije dobio ni Filip Ratković kojega su voditelji nazvali inventarom showa, s obzirom na to da je ovo njegov treći dolazak na Supertalent. 

Iako je očekivao prolaz koji mu je prošlog puta najavio Janko, njegova treća sreća ipak se nije dogodila.

Članovi žirija dali su mu ikseve, ali njegova točka postala je najgledaniji video na YouTubeu. 

Video koji je objavljen u nedjelju navečer skupio je do sada već 317.000 pregleda

 

Mnogi gledatelji tvrde da Filip 'sprda žiri i cijelo natjecanje', a u komentarima se na službenoj Facebook stranici nakon nastupa javio i sam Ratković.

"Ove godine mi je snimanje bilo dosta neugodno jer je žiri bio napet. Dođem raditi komediju, ne dramu", kazao je.  

Podsjetimo, dok prvi put nije dobio glasove za prolaz, drugi dolazak u Supertalent rezultirao je Jankovim i Davorovim prolaznim glasom, a ovoga puta Filip je došao iskušati treću sreću. „Vratio sam se i ove godine jer mi je Janko obećao prolaz“, poručuje Filip te dodaje: „Nadam se da će Maja i Martina cijeniti moj novi pristup i moju ozbiljnost i snagu.“

S ciljem da osvoji sve članove žirija Filip je otkrio da je predano radio na svojoj točki. „Moja točka ove godine je iznimno ozbiljna. Pripremao sam se iznimno puno. Dan i noć nisam spavao, razrađivao sam nastup“, tvrdi Filip koji se uzdao u Jankovu izjavu da će u idućem pokušaju proći s četiri prolazna glasa. „Ovo je najopasnija točka koja je ikad bila na Supertalentu na našim prostorima, bez sumnje, proguglao sam“, tvrdi Filip.

Nakon Filipova dolaska na pozornicu, članovima žirija nije trebalo dugo da prepoznaju već viđeno lice, a svog obećanja prisjetio se i Janko koji mu je poručio da konačna odluka ovisi i o ostalim članovima žirija. „Mi ćemo prvo vidjeti tvoj nastup, pa ćemo vidjeti koliko se mi, odnosno ja, držimo obećanja“, zaključio je Janko.

VIDEO Severina nam je otkrila gdje će provesti najluđu noć u godini: Jedna je od rijetkih glazbenika s gažom za Silvestrovo

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:52 11.11.2021.

kradu nas godinama i lažu nas i nije im ništa :-).-).-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije