Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirao navode

Škoro demantirao da je Gabrijela Žalac glumila u njegovu spotu: 'Ovo je stvarno za rubriku vjerovali ili ne'

Foto: PIXSELL/Screenshot Youtube
1/10
11.11.2021.
u 12:39

Političar i glazbenik Miroslav Škoro na svom je Facebooku htio ispraviti pogrešku, Žalac ipak nije glumila u jednom njegovu spotu, onom za pjesmu "Ne dirajte mi ravnicu"

Nakon jučerašnjeg uhićenja Gabrijele Žalac, bivše ministrice regionalnog razvoja i fondova EU, koja se iza rešetaka našla zbog kaznenih djela trgovine utjecajem i zlouporabe položaja i ovlasti, njezina prošlost i prijašnja karijera modela i glumice izašla je na vidjelo. Bivša ministrica prije političke karijere bavila se i manekenstvom i glumom, a piše se da je davne 1992. glumila u dva spota Miroslava Škore – "Šumi šumi javore" i "Ne dirajte mi ravnicu". 

Međutim, političar i glazbenik Miroslav Škoro na svom je Facebooku htio ispraviti pogrešku, Žalac ipak nije glumila u jednom njegovu spotu, onom za pjesmu "Ne dirajte mi ravnicu".

"Nije važno to što su jučer uhićene još četiri osobe, od kojih je jedna obnašala dužnost ministrice u Plenkovićevoj Vladi. Nije važan ni razlog zašto su uhićeni, ali je važno da je jedna od tih osoba 1993. godine, dakle prije 28 godina, kao dijete od 14 godina, glumila u spotu 'Šumi, šumi javore' Miroslava Škore. Ovo je stvarno za rubriku 'vjerovali ili ne'. Svaka čast premijeru Plenkoviću i njegovim medijima što uspijevaju sve malverzacije i uhićenja unutar svoje stranke eutanazirati preko nekog drugog", napisao je Škoro na Facebooku, a zatim dodao: 

"P. S. I još nešto, istine radi. U videu 'Ne dirajte mi ravnicu' glumi ondašnja djevojka poznatog fotografa i snimatelja Marija Romulića, a ne gospođa Žalac. Hvala svima koji su podsjetili ljude na prekrasne, pomalo zaboravljene, pjesme." 

VIDEO>>Severina nam je otkrila gdje će provesti najluđu noć u godini: Jedna je od rijetkih glazbenika s gažom za Silvestrovo

Komentara 7

BU
burza
13:21 11.11.2021.

Pa kakve veze ima ako je glumila u spotu imala je 14 godina to opravdanje mi je zalosnije od svega

OB
obican
13:45 11.11.2021.

Glumila ili ne, pa sto? Ako je glumila, dobro, ako nije, onda opet dobro. Sto te tu zulja? Ili se necega bojis da bi moglo isplivati?

DA
darkocro
22:01 14.11.2021.

Kako se HDZovci prave pametni, pa dociraju Skori sto zeli reci istinu. Kao sto ga to zulja. Pa debili ako zulja sve medije i pola ljudi, valjda je normalno da covjek demantira, ako je nesto laz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije