Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabave ne nedostaje

Atraktivne plesačice podižu atmosferu i na 2. večeri Ultre

Atraktivne plesačice na Ultra festivalu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/16
12.07.2014.
u 22:46

Prvu večer Ultre posjetilo je više od 40.000 posjetitelja. Dobre zabave i vruće atmosfere ne ne dostaje ni na 2. večeri ovog najvećeg regionalnog festivala elektronske glazbe

Više od 40.000 posjetitelja iz više od 125 zemalja jučer je pohodilo Poljud na spektakularnom otvaranju najvećeg regionalnog festivala elektronske glazbe – Ultra Europe. Još veća, produkcijski impresivnija glavna pozornica, vatromet i posebni efekti bili su kulisa za nastupe najvećih zvijezda elektronske glazbe, među kojima se ističu Hardwell, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Martin Garrix, Disclosure i mnogi drugi.

Početak festivala Ultra Europe nisu propustile ni brojne poznate osobe iz društvenog života Hrvatske. Glazbenici Joško Čagalj Jole koji je stigao u društvu supruge Ane, i Maja Šuput poznati su ljubitelji elektronske glazbe, a zarazni ritmovi svjetskih DJ zvijezda rasplesali su i manekenku Kim Kosanović, rukometaše Lovru Šprema, Filipa Ivića i Antu Kaleba, dizajnere Juraja Zigmana te Nataliju Žarković koja je jedna od glavnih dizajnerica modnog brenda Trussardi.

Dobre zabave i vruće atmosfere ne nedostaje ni na 2. večeri Ultre - pogledajte fotoglaeriju!

>> Više od 150.000 ljubitelja elektronske glazbe uživa na Ultri

>> Maja Šuput i Kim Kosanović jednostavne i seksi na Ultri

Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL

Komentara 1

SH
sherlock
12:44 13.07.2014.

dragi večernji, kakav vražji regionalni festival elektronske glazbe? ovo je trenutno najveći u svijetu. malo se informirajte o ultri. kakva regija opet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije