Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajan festival

Maja Šuput i Kim Kosanović jednostavne i seksi na Ultri

kim maja
Foto: ULTRA/Maja Prgomet//PIXSELL
1/8
12.07.2014.
u 14:24

Veliki broj mladih okupio se na Poljudu na Ultra Europe glazbenom festivalu koji se održava do 13. srpnja u Splitu. Sjajni DJ-evi za obožavatelje elektronske glazbe sviraju na najvećem događaju ove vrste u Europi...

Veliki broj mladih okupio se na Poljudu na Ultra Europe glazbenom festivalu koji se održava do 13. srpnja u Splitu. Sjajni DJ-evi za obožavatelje elektronske glazbe sviraju na najvećem događaju ove vrste u Europi. Stoga ga nisu propustile ni slavne domaće zvijezde.

Poznata partijanerica Maja Šuput uživala je tako u prvoj večeri Ultre, a odjenula je tom prilikom seksi i jednostavnu crnu kombinaciju. Jednostavna, ali seksi, bila je i mlada manekenka Kim Kosanović. Na Ultru je stigao i poznati splitski bračni par - Jole i njegova lijepa supruga Ana.

>>Više od 150.000 ljubitelja elektronske glazbe uživa na Ultri

Komentara 3

SA
sargu123
17:00 12.07.2014.

Čime se bave ove dvije ??? Ako napišem svoje pretpostavke bit ću obrisan ali ipak pitam jer možda i griješim......... :-)

DH
dalibor.hren
08:09 14.07.2014.

Šuputica je još uvijek mlada???

ZA
Zagor
16:20 12.07.2014.

Gdje je stalo tih 150000 ljudi. Vidim da tribine nisu i cetvrtinu pune samo travnjak. Mislim da tomson i iron maiden izgledaju puno gusce posjeceni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije