Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEŽERNI STIL

Slavna glumica na festival stigla u haljini od 300 kuna

Amy Adams
Foto: Kika/Pixsell
1/5
21.07.2017.
u 12:06

Riječ je o haljini Ombré Floral Print Sleeveless Fit & Flare, koju je dizajnirao Vince Camuto, a u trgovini Nordstorm prodavala se na sniženju sa 128 na 51 dolar.

Poznata američka glumica Amy Adams (42) nije poput svojih kolegica, koje se na premijerama filmova natječu u tome koja će doći sa skupljom haljinom.

Ona je ovog tjedna stigla u Italiju na jedan od najpozantijih dječjih filmskih festivala na svijetu Giffoni Film Festival u haljini koju je platila samo 51 dolar (327 kuna). Riječ je o haljini Ombré Floral Print Sleeveless Fit & Flare, koju je dizajnirao Vince Camuto, a u trgovini Nordstorm prodavala se na sniženju sa 128 na 51 dolar.

Adams, koja je za nagradu Oscar nominirana čak 5 puta, poznata je po svom "prizemljenom" stilu. Trenutno je na odmoru u Italiji sa suprugom Darrenom Le Gallom i 7-godišnjom kćerkicom Avianom. Fanovi su je dosad snimili nekoliko puta u ležernim izdanjima - majicama kratkih rukava i japankama.

Komentara 4

LI
liliZG
12:16 21.07.2017.

a jadna li smo mi kugla zemaljska gdje se uzima za zlo kad netko poznat izađe u nećem ležernom i jeftinom,.. i dokaže da ne treba hrpa love da se izgleda dobro i primjereno,...

Avatar zong
zong
13:21 21.07.2017.

Ovo je previše za naše ufurane snobove! Koji su to primitivci i malo građani a misle da im se svi dive kada oni prošeću svoje stotine tisuća kuna na sebi...

DU
Deleted user
12:24 21.07.2017.

Po čemu zaključuješ da je to "uzeto za zlo"? Ja u ovom tekstu kužim da je pokazala dobar primjer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije