Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak kući

Adriana Lima strepila kako će u Brazilu prihvatiti novi editorijal

adriana lima (1)
Foto: pixsell
1/7
07.02.2011.
u 22:00

Adriana je imala veliku tremu jer dugo nije ništa radila kod kuće. Na sreću, njezine fotografije stilski dotjeranih maski jednostavno ostavljaju bez daha

Supermodel Adriana Lima, nakon nekoliko godina izbivanja, vratila se u rodni Brazil i snimila editorijal za tamošnje izdanje časopisa Vogue. Ljepotica je priznala kako je imala veliku tremu jer dugo nije ništa radila kod kuće i brinula se kako će se svidjeti svojim sunarodnjacima, no, na sreću, fotografije stilski dotjeranih maski jednostavno ostavljaju bez daha.

Ključne riječi

Komentara 1

PR
PREDMETNI
12:38 18.02.2011.

neki srbin ju kara odmah znaš da je proleterka!!! daleko od idealne žene Monika Belluci je kraljica!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije