Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija Radio Antene

Poznati i nepoznati uredili pothodnik između Utrina i Zapruđa

Uređivanje pothodnika Utrina - Zapruđe (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/11
24.09.2011.
u 15:12

Na akciju radija Antena odazvali su se mnogi građani, a među njima su se našli i nogometaši GNK Dinamo, KK Cibona, voditelji Radio Antene...

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:26 25.09.2011.

http://www.the-west.net/ za zve ljubitelje online igre i westerna .Javi se u okrug HRVATSKA grad CROTOWN misliš da možeš bit Wyatt Earp

PE
pejok
18:52 25.09.2011.

Svaka cast gospodin BANDIC nitko kao Ti!!! Svi oni koji su protiv TEBE politicari nisu ti ni do gleznja.. Svugdje te ima gde god da si potreban ili ne Ti si opet tu:::: SVAKA CAST. Trebas biti presednik nase lijepenase lijepe jedino TIIIIIIII !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije