Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVEN BILIĆ:

Još se nismo predali, pokušat ćemo izboriti kvalifikacije za Ligu prvaka

Slaven Bilić i Claudio Ranieri
Foto: Press Association/Pixsell
20.04.2016.
u 16:37

'Razlika je velika, ali može se dostići budemo li pobjeđivali. Još uvijek smo u utrci za Europom, pa čak i Ligom prvaka.'

Iako je pred West Hamom nova prvenstvena utakmica u kojoj će ugostiti Watford, remi protiv Leicester Cityja 2:2 još uvijek je tema.

– Naravno da nam je još uvijek sve svježe, ali dobro smo igrali. Leicester je posljednjih pet ili šest utakmica dobio 1:0 i sačuvao mrežu, a mi smo im zabili dva gola i bili dobri. Jedino nisam sretan kako smo igrali nakon što smo zabili drugi gol. Čekali smo da sudac označi kraj utakmice, nismo čuvali loptu. Morali smo biti bolji, da budemo pošteni – rekao je trener čekićara Slaven Bilić koji se još jednom osvrnuo na suca Jonathana Mossa koji se našao na udaru.

– I nakon utakmice rekao sam da suosjećam sa sucem jer je bila jako teška utakmica. Mi i savez moramo pronaći način da olakšamo posao sucima. Prevelik je pritisak. Bila je ovo nevjerojatno važna utakmica za obje momčadi, tako da je bilo teško za suca.

West Hamu četvrto mjesto sada bježi sedam bodova.

– Razlika je velika, ali može se dostići budemo li pobjeđivali. Još uvijek smo u utrci za Europom, pa čak i Ligom prvaka.

>> Slaven Bilić poručio dušebrižnicima: Nisam ja Mahatma Gandhi!

Komentara 1

MU
muh
06:19 21.04.2016.

I na kraju ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije