Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravko u elementu

Pogledajte kako je goli Mamić zapjevao u sarajevskom restoranu

Zdravko Mamić
Foto: Screenshot
05.05.2014.
u 01:27

Mamić se u jednom trenutku odlučio skinuti, uzeo mikrofon te gol do pasa zapjevao i zabavljao sve oko sebe

Zdravko Mamić u subotu je poslovno otputovao u Sarajevo, kako bi zajedno s bratom Zoranom, trenerom i sportskim direktorom, uživo pogledao potencijalno pojačanje Dinama. Riječ je o desnom beku Srđanu Staniću.

No, taj izlet, izgleda, najmanje je bio poslovan, jer izvršni predsjednik maksimirskog kluba imao je vremena i za izlaske te za incidente na stadionu.

Dakle, u subotu je izašao u restoran "Bosna", poznato okupljalište u Sarajevu, a snimke s YouTubea pokazuju kako se dobro zabavio. Mamić se u jednom trenutku odlučio skinuti, uzeo mikrofon te gol do pasa zapjevao i zabavljao sve oko sebe. Dan poslije odlučio je otići na utakmicu Željezničara i Sarajeva gdje se sukobio s navijačem...

>>Mamić udario navijača u Sarajevu, a noć prije skidao se u restoranu

Ključne riječi

Komentara 62

KR
kresobabi
10:08 05.05.2014.

Ovo može uznemiravati samo internet usamljenike koji nikada van nisu izašli!

MA
magnum2013
09:32 05.05.2014.

Ima jedna jako zanimljiva stvar. VL uporno objavljuje vijesti o Mamiću i na komentarima se komentira na željeni način. Ja neznam što reči, ali Vama je izgleda važnije kako pjeva Mamić negdje u Sarajevu nego li Mercel, Smiljanac, Linić, nezaposlenost, prijevare, otimačine, kopanje po kontejnerima za preživjeti......Vas u Zagrebu ne interesira što je SDP stao iza neizgradnje nogometnog kampa. Vas ne zanima što odgovorni ministar predlaže da se nacionalni stadion gradi u Splitu. Vas ne zanima što se aktualni ministar uhljebio na radno mjesto i ostavio na čekanje početak rada, osiguravši si u slučaju prijevremenih izbora radno mjesto. Vas više zanima što objavljuju o Mamiću Dasović, Junaci, Jurišić, Delač, Maršić.....Ili nevolite sport u Zagrebu, ili vas još uvijek zasljepljuje postojeća politika, ili iz neznam kojih interesa gurate glavu u pijesak ne vidjevši na površini ništa drugo osim problema sa Mamićem. Jadno i bijedno.

KG
Kult_Grada_Zagreba
10:51 05.05.2014.

Potpuno je jasno tko sramoti Dinamo i grad Zagreb gdje god dođe. To nisu Bad Blue Boysi,,to je Zdravko Mamić, huligan i lihvar ..grobar hrvatskog nogometa..nezasitnog apetita za novcima. Nema čast, niti ponosa. A vi pričajte o politici..crvenima, okrenite naa politiku. ..okrenite s pravog problema. .problem kako takav čovjek i dalje može ostati u sportu..i kako to da ima policiju pod kontrolom...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije