Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na Grbavici

Mamić udario navijača u Sarajevu, a noć prije skidao se u restoranu

Zdravko Mamić
Foto: Ozren Maršić
04.05.2014.
u 19:49

Sva trojica su na Grbavicu stigli kako bi pogledali jednog igrača – Srđana Stanića, koji je odigrao sjajnu sezonu

Vječiti derbi BiH lige između Željezničara i Sarajeva s tribina stadiona Grbavice promatrali su izbornik nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić te braća Mamići, Zoran i Zdravko. Sva trojica su na Grbavicu stigla kako bi pogledali jednog igrača – Srđana Stanića, koji je odigrao sjajnu sezonu, skrenuvši pažnju mnogih inozemnih klubova na sebe, ali i izbornika BiH selekcije, koji ima problem upravo s desnim bokom.

Kakav je dojam ostavio Stanić na Sušića, saznat ćemo danas, a Mamići će svoj sud reći vjerojatno nešto poslije, s obzirom na to da je Zdravko Mamić doživio neugodnosti na Grbavici.

Naime, on se sukobio s navijačem koji je imao obilježja BBB-a. No, iako se u prvi čas pojavila informacija da je navijač nasrnuo na Mamića, zapravo je izvršni predsjednik Dinama njega udario nogom! Spomenuti navijač tijekom utakmice okrenuo se prema Mamiću i rekao: – Hajde me izbaci s ovog stadiona ako možeš – na što je čelnik Dinama izgubio živce i udario ga nogom. Nakon toga obojica su završila u policiji.

Inače, Zdravko je i noć prije iskoristio za ludovanje Sarajevom, bio je u jednom restoranu u kojem je pjevao i ponovno se skidao.

>>Pogledajte kako je goli Mamić zapjevao u sarajevskom restoranu

>>'Ovo nije padalo na pamet ni komunistima ni Canjugi!'

Ključne riječi

Komentara 72

RP
rade.pranjic
18:45 04.05.2014.

Ulicari svugdje pokusavaju da dopru I prave nerede.

LA
Laura Anny
19:27 04.05.2014.

Das ist Walter.

DI
dinamogrebza
19:28 04.05.2014.

Kako saznaje portal federalna.ba, Mamiću je u poluvremenu utakmice prišao jedan navijač Dinama, kojeg je Mamić ranije u Zagrebu istjerao sa stadiona, i obratio mu se riječima: „Istjeraj me ovdje ako smiješ!“, na šta je izvršni dopredsjednik zagrebačkog tima odgovorio udarcem nogom. Ubrzo su reagovali pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, te su Zdravka Mamića odveli sudiji za prekršaje. Zdravko Mamić je prema izvještajima medija došao posmatrati igru Srđana Stanića iz Željezničara i Amera Dupovca iz Sarajeva... mediji "slučajno" krivo prenijeli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije