Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV POGODAK

Miralem Pjanić ovim remek-djelom ostavio sve bez daha

Miralem Pjanić
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
15.08.2014.
u 22:40

Roma je u prijateljskoj utakmici pobijedila austrijski Wiener 4:1, a utakmicu je obilježila majstorija Miralema Pjanića.

Roma je u prijateljskoj utakmici pobijedila austrijski Wiener 4:1, a utakmicu je obilježila majstorija Miralema Pjanića.

Bosanskohercegovački reprezentativac u 67. minuti primio je loptu na 18 metara i onda majstorski pogodio pokraj bloka u gornji desni kut ukopanog golmana domaćina. Bio je to gol za 2:0.

Uostalom, pogledajte sami tu majstoriju!

>> Pogledajte gol Miralema Pjanića sa 60 metara

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar štrumpf
štrumpf
00:44 16.08.2014.

Gol je jako lijep..ali iz ovakvih situacija 60% veznjaka ili napadača bi dali gol... evo samo pogledajte kolika je rupa nastala u odbrani i prosudite koliko bi veznjaka dalo gol i ovakvih situacija.. ne ometan i rupa u odbrani di može birati di da puca... "billynik" je lijepo napisao ovdje se hvali Pijanića sa nekim naslovima a Čop zabije golčinu i nema naslova...

NT
nije_to_samobor
07:39 16.08.2014.

Napokon da je i Mirando nešto zabio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije