Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjerljiva pobjeda

City šesticom vratio Kranjčara i društvo u drugu ligu

Manchester City - QPR
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
10.05.2015.
u 17:37

City je došao na drugo mjesto, ima deset bodova manje od prvaka Chelseaja, te tri više od Arsenala, ali 'topnici' imaju dvije utakmice manje

Manchester City pobijedio je QPR s uvjerljivih 6:0 i otpratio ga u drugu ligi. Iznimno raspoložen bio je Sergio Agüero koji je postigao dva pogotka, a po jedan su dodali Aleksandar Kolarov (32), James Milner (70) i David Silva (87).

City je došao na drugo mjesto, ima deset bodova manje od prvaka Chelseaja, te tri više od Arsenala, ali 'topnici' imaju dvije utakmice manje. Niko Kranjčar dobio je posljednjih 12 minuta, a njegov klub tim je porazom ponovno pao u drugu ligu iz koje je došao ove sezone.

>>Atletico nije osigurao treće mjesto, Simeone Mandžu zamijenio strijelcem Torresom

Komentara 4

DU
Deleted user
18:26 10.05.2015.

Jadan Kranjčar, a neki naši sportski novinari prigovaraju Kovaču što ga ne zove u reprezentaciju.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
09:39 11.05.2015.

Niko Kranjčar jednostavno ne paše u hrvatsku repku jer nije rodom iz Bosne, Srbije, Australije, Brazila ili Švicarske nego je rođen u kulturnoj Wienio u Austriji, više voli bečki valcer od turbo folka i thomsponove muzike i jednostavno nije pravi uvoženi hrvat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije