Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon bugarske

Jelavić iznenađujuće napustio repku!

Nikica Jelavić
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
11.10.2014.
u 15:08

Napadač Hull Cityja odigrao je za hrvatsku reprezentaciju 36 utakmica i pritom zabio šest pogodaka.

Nakon pobjede u Sofiji, hrvatska reprezentacija odmah se zaputila u Vukovar gdje je smještena uoči kvalifikacijskog ogleda s Azerbajdžanom. Po dolasku u hotel Lav, Nikica Jelavić priopćio je izborniku Niki Kovaču kako, nezadovoljan statusom u momčadi, napušta hrvatsku reprezentaciju, stoji na službenim stranicama HNS-a.

- Priznajem da me Nikica iznenadio, žao mi je zbog ovakvog raspleta, no prihvaćam naravno njegovu odluku. Hvala mu za sve što je dao hrvatskoj reprezentaciji. Mogu mu samo poželjeti sve najbolje u životu, pa tako i u nastavku klupske karijere - izjavio je izbornik Niko Kovač.

 

Napadač Hull Cityja odigrao je za hrvatsku reprezentaciju 36 utakmica i pritom zabio šest pogodaka.

>>Kovač o Jelaviću: Nisam želio njegovim ulaskom u igru riskirati produljenje utakmice

>>Pljesak za tri boda u Bugarskoj, ali bilo je i propusta...

>>Policajac ozlijeđen, pet uhićenih: Prvu baklju bacili su bugarski navijači!

>>Luka Modrić: Nikad nisam bio ovako jako izudaran

Komentara 177

SO
sohnahoakasaa
16:14 11.10.2014.

Imam 67.g. i cijeli život sam radila u nogometu i košarci. Da sam ne znam kakav 'panj' kak veli 'jediniMrva' nekaj bi naučila. Svi možemo imati svoje simpatizere na terenu ali sportaš se uvijek cijeni po svom odnosu prema Nacionalnoj vrsti. Barem u svijetu. Mi se ponosimo s toliko takovih i hvala im za jučer, danas i onima koji s istim osječajima dolaze. Ti uvređeni 'pzki' nek samo idu. Onaj ko nema ljudskog - nema ni sportskog karaktera. Sram ih bilo, Tko ih je stvorio nego toliki predani radnici u HNL-u a Repka im je najviše pomogla da se prodaju. Neki svoje znanje, vještine i sportsko umijeće a neki .....I ja želim sreću Nikici Jelaviću i svima koji nemreju podnijeti da je trenerova (šefova) uvijek zadnja. Ma 'ćućice' su to a ne frajeri. Koliki VELIKI igrači u VELIKIM klubovima po svijetu sjede na klupi ili budu tijekom igre zamjenjeni i nikom niš. Pa valjda su zato sportsek veličine....

TB
Toni broo
16:14 11.10.2014.

Manđo je standardan u svom klubu, bori se i to svi cijene, Kramarić je u životnoj formi, ali i Jelavić je standardan i zabija kao i Olić, na kraju je Kovač taj koji donosi odluke i koliko vidim Nikica nije u izbornikovom izboru za prvu momčad, a izgleda da nije ni prvi izbor kao zamjena. Uglavnom, Nikica hvala ti za sve kaj si učinio u hrvatskom dresu, otišao si naglo, ali barem bez ružnih riječi.

ZO
Zonasumraka4
15:44 11.10.2014.

Hvala dragom Bogu! Volio bih da onaj koji ga je pozvao u reprezentaciju objasni svoje motive, jako nas zanima.....Niko Kovač radi red i kad tad će reprezentacija zaigrati punim sjajem kao nekada,a nije Nikica jedini koji treba otići,ima ih još!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije