Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
evo gdje je 'puklo'

Kovač o Jelaviću: Nisam želio njegovim ulaskom u igru riskirati produljenje utakmice

niko kovač
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
11.10.2014.
u 17:47

Zagrijavali su se Kramarić i Jelavić, činilo se kako će jedan od njih sigurno ući, no onda je na kraju ušao samo Mateo Kovačić.

Nikica Jelavić po povratku iz Bugarske napustio je reprezentaciju razočaran slabom minutažom koju mu je izbornik Niko Kovač povjerio.

Smatrate li ipak da je Nikica zaslužio bolji tretman u reprezentaciji? Zašto uopće nije ušao u igru u Sofiji, a zagrijavali ste ga dugo?

- Zašto se misli da sam Nikicu zapostavio? Ta teza ne stoji. Zašto nije ušao? Bio sam ga pripremio za ulazak u igru, no četvrti sudac kazao mi je kako bi zbog te izmjene utakmica mogla biti produljena još minutu-dvije pa nisam želio riskirati. To je jedini razlog – zaključio je Kovač priču o još jednoj neslavnoj oproštajki u reprezentaciji, nakon Vukojevićeve i Eduardove.

Inače, koliko god Niko Kovač dobro postavio igru protiv Bugara, činilo se kako je na našoj klupi u pojedinim trenucima utakmice u Sofiji vladala čudna pomutnja. Zagrijavali su se Kramarić i Jelavić, činilo se kako će jedan od njih sigurno ući, no onda je na kraju ušao samo Mateo Kovačić. I ispalo je dobro, igrala se samo minuta nadoknade, u kojoj Bugari nisu uspjeli zaprijetiti.

>>Jelavić po dolasku u Vukovar napustio reprezentaciju!

>>Pljesak za tri boda u Bugarskoj, ali bilo je i propusta...

>>Policajac ozlijeđen, pet uhićenih: Prvu baklju bacili su bugarski navijači!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije