Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNA TUČNJAVA

Iličevićev brat osumnjičen za pokušaj ubojstva!

policija njemačka
12.11.2015.
u 13:10

Potukao se s trojicom muškaraca i dvojicu 'poslao' u bolnicu

Brat povremenog hrvatskog reprezentativca Ive Iličevića uhićen je u Njemačkoj nakon brutalne tučnjave u jednom baru i osumnjičen za pokušaj ubojstva!

Jozo Iličević (25) se posvadio s trojicom muškaraca, te su se ubrzo potukli. Oštrim je predmetom u glavu udario 33-godišnjaka i nakon toga morao je biti hitno operiran. Uz to, još je jedan 39-godišnjak također završio u bolnici. Tek je treći u skupini, 41-godišnjak, uspio svladati Iličevića prije nego što je došla policija.

- Ne želim ništa reći, nisam razgovarao s bratom - rekao je za Bild Ivo Iličević.

Jozi prijeti dugogodišnji zatvor jer sumnjičen je za pokušaj ubojstva, što znači minimalno pet godina zatvora. Sumnja se i da je bio pod utjecajem droge, što mu može dodatno produljiti kaznu.

- Osumnjičeni je očito bio pod utjecajem droge, zato smo mu uzeli uzorak krvi, prilikom čega se opirao - poručili su iz policije i to također nije nimalo olakotna okolnost.

>> Iličević spasio HSV od poraza protiv Karlsruhea, Oliću 89 minuta

Komentara 4

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
13:16 12.11.2015.

Napala su ga trojica i on se branio!Što je tu sporno?

Avatar jumanji
jumanji
13:38 12.11.2015.

ocigledno su se oni branili od njega

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
14:27 12.11.2015.

jumanji .....Ma to su bila tri Janeza ..malu su cugnuli i kao obično počeli laprdati!Ostalo je viša sila i njihov kismet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije