Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popustolovac.hr

Vrijeme je za roštiljanje!

Roštiljanje
Foto: Shutterstock
12.05.2014.
u 16:59

Pronađite najpovoljnije i najfinije sastojke za svoja gurmanska nepca i roštilj koji će pamtiti svi vaši gosti!

S dolaskom toplijeg vremena, počinje se buditi i priroda što predstavlja pravi trenutak za provođenje više vremena u njoj. Jedna od najpopularnijih proljetnih aktivnosti je svakako roštiljanje.
Popustolovac.hr vam donosi najbolju ponudu proizvoda potrebnih za roštiljanje svih većih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Pronađite najpovoljnije i najfinije sastojke za svoja gurmanska nepca i roštilj koji će pamtiti svi vaši gosti!

Roštilj predstavlja ‘društveni događaj’, omiljenu vrstu okupljanja i socijalizacije mnogih ljudi. Vrlo bitna stavka je upravo nabavka namirnica za roštilj, koja ponekad zna biti poprilično stresan i zamoran posao. Sigurno vam se barem jednom dogodila situacija u kojoj niste mogli pronaći dobar komad mesa, određeni začin za sočnu marinadu, svježe povrće ili povoljan komplet čaša i tanjura.
Ne brinite, Popustolovac.hr će vam u tome pomoći. Jednim klikom provjerite koji su najpopularniji i najpovoljniji proizvodi i pronađite sve potrebno za mesnu gozbu! Brzo i jednostavno pregledajte akcijske ponude iz svih kataloga, usporedite cijene i iskoristite najbolje ponude na tržištu! 

U specijalnoj kategoriji Roštiljanje pronaći ćete mnoge podkategorije kao što su Roštilji i oprema, Hrana za roštilj, Piće uz roštilj, Posuđe i ostali pribor te Ostalo. Posebno izdvajamo podkategoriju Hrana za roštilj u sklopu koje možete pronaći najbolje i najpovoljnije glavne sastojke – od grill kobasica, svježih rajčica i krastavaca, pa sve do sočne marinirane vratine. Kako bi hrana bila lijepo servirana, posjetite podkategoriju Posuđe i ostali pribor, a kako nitko ne bi ostao žedan, podkategoriju Piće uz roštilj. U jedno smo sigurni – pronaći ćete nešto za sebe i svoje mesno remek-djelo.

Popustolovoc proglašava sezonu roštiljanja otvorenom, te vam želi dobar tek i gurmanski ulov popusta!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije