Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oxbo thEATer

Meko, sočno i krvavo: Zagrizite u teatar okusa srijedom u pola cijene

OXBO
Foto: PROMO OXBO Urban Bar&Grill
1/12
08.05.2014.
u 11:37

Dok uživate u bogatim okusima u ugodno uređenom ambijentu iz kojeg su ciljano izostali bijeli stolnjaci nitko neće gledati kako ste odjeveni, no zato vi možete promatrati chefa kuhinje kako spravlja obrok za vas.

Večera u Hotelu Hilton na prvu će lako zazvučati pomalo zastrašujuće.

No, da nema mjesta strahu (za novčanik) pobrinula se ekipa koja stoji iz Oxbo Urban Bara i Grilla koji je prije godinu i pol otvoren u sklopu zagrebačkog Double Tree by Hilton Hotela.

Kako bi u svoj ugodno urađen prostor u zagrebačkoj Ulici grada Vukovara privukli i susjede, tj. sve one koji nisu gosti hotela, osmislili su program Oxbo thEATer.

Održava se srijedom uz živu glazbu a vrhunski zalogaji tada su upola jeftiniji.

Foto: OXBO

Taman toliko da zagrizete udicu. Ili u ovom slučaju meko i sočno meso goveda Angus Beef s američkih pašnjaka.

- Nije steak steak, nit' je govedo govedo. Želimo pokazati ljudima i ukazati na razliku koja postoji i u uzgoju goveda, obradi mesa i kasnije u njegovu posluživanju. OXBO, kao i hrana, mora biti dostupan svima. Za šarm na tanjuru potrebni su najbolji sastojci, poput naših Black Angus steakova s Creekstone farme.

Foto: PROMO OXBO Urban Bar&Grill

Karin van ven Berg, generalna direktorica hotela i šef Tomislav Nikšić

Mi smo jedni od samo nekoliko restorana u Europi gdje ih možete dobiti jer za nas je ili/ili - Ili lokalno, ili najbolje - bez kompromisa. Upravo na toj filozofiji počiva slogan OXBO RARE yet well done, pojasnio je glavni kuhar Tomislav Nikšić.

Foto: PROMO OXBO Urban Bar&Grill

Osim Steakova Black Angus, Oxbo je uveo i prvi hrvatski raw bar s vrhunskim tatarskim biftecima, tartarom od tune, kamenicama, dagnjama te mekim i fino zasoljenim maslacom koji se glatko maže na prepečenac.

Foto: PROMO OXBO Urban Bar&Grill

Ponuda je srijedom cjenovno vrlo primamljiva, tako da je po cijeni od 55 kuna moguće probati renomirani Black Angus burger, s domaćim ručno rezanim krumpirima, domaćim ketchupom i pivom.

Black Angus odrezak srijedom je dostupan u pola cijene te već od 75 kuna možete uživati u vrhunskom mesu s čak dva priloga i umakom.

Foto: PROMO OXBO Urban Bar&Grill

Dok uživate u bogatim okusima u ugodno uređenom ambijentu iz kojeg su ciljano izostali bijeli stolnjaci nitko neće gledati kako ste odjeveni, no zato vi možete promatrati chefa kuhinje kako spravlja obrok za vas. I njemu je kaže, najmilije, kad kasnije promatra kako uživate u njegovoj hrani.

>>Dečko s Peščenice – od Lika grila preko Bostona do Hiltona

Foto: OXBO

Komentara 2

Avatar Urban Fox
Urban Fox
12:38 09.05.2014.

po meni Angus Beef bi trebao dolaziti s pašnjaka Škotske, gdje se uzgaja ekološki, a nikako s intenzivnih američkih farmi ili pašnjaka kako ste vi to nazvali. Znate li da se u SAD'u meso tretira svakakvim kemikalijama i onda see tek daje u prodaju...etc...

Avatar Urban Fox
Urban Fox
12:39 09.05.2014.

meko, sočno, krvavo i puno kemikalija i hormona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije