Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Rijeka je od jučer bogatija za novu Croatia Polikliniku, evo kako je bilo na otvorenju

Rijeka je od jučer bogatija za novu Croatia Polikliniku
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/15
08.04.2022.
u 16:42

Croatia osiguranje u četvrtak je otvorilo vrata nove Croatia Poliklinike u Rijeci, opremljene najmodernijim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku i liječenje

Svečano otvorenje uveličali su brojni poznati gosti, među kojima su glazbenici Marko Tolja i Dražen Turina Šajeta, riječka književnica Ingrid Divković, pjevač i voditelj Mario Lipovšek Battifiaca, influencerica Zara Hrvatin te glumica i redateljica Arija Rizvić. Svi oni prepoznaju su važnost brige za svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih, a nova poliklinika pravo je mjesto za to.

Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Stručne i tehnološki napredne zdravstvene usluge

Croatia osiguranje, tržišni lider na području osiguranja koji posluje u okviru Adris Grupe, kontinuirano ulaže u privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj. Croatia Poliklinike mjesta su na kojem se svakom klijentu pristupa individualno i pruža najbolja moguća usluga.

„Croatia osiguranje značajan je ulagač u vrhunsko privatno zdravstvo u Hrvatskoj, a vrijednost ulaganja u ovoj i sljedećoj godini iznosi 60 milijuna kuna. Kao lider na hrvatskom tržištu privatnih pružatelja zdravstvenih usluga ove godine, uz otvorenje u Rijeci, imamo u planu otvaranje još dvije Poliklinike. Croatia Poliklinike djeluju više od 15 godina, a postale su prepoznatljive u sredinama u kojima posluju prije svega zbog znanja i stručnosti naših liječničkih timova i medicinskog osoblja. No, važan su dio naše prepoznatljivosti i vrhunska medicinska oprema, tehnologija i aparati za dijagnostiku i liječenje koji nam omogućuju kontinuirano pružanje zdravstvene usluge najvišeg standarda našim pacijentima“, izjavio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Svi pregledi na jednom mjestu

Nakon što su se otvorile u Zagrebu, Splitu, Puli i Koprivnici, ovo je peta Croatia Poliklinika u Hrvatskoj. Tako je i stanovnicima riječkog područja i okolice omogućeno da u novoj poliklinici obave brojne specijalističke i dijagnostičke preglede, sistematski pregled, više vrsta pregleda ultrazvukom, mamografiju, medicinsku i fizikalnu rehabilitaciju, te različite laboratorijske pretrage, kao i pretrage tumorskih markera i hormona. Pregledi obuhvaćaju područja interne medicine, oftalmologije, neurologije, ginekologije, dermatologije i venerologije, urologije i otorinolaringologije, a poliklinika ima i uslugu dnevne bolnice. 

Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Vrhunskoj usluzi pridonosi i kontinuirano ulaganje u stručno usavršavanje djelatnika, kao i činjenica što se svi pregledi obavljaju na jednom mjestu, bez čekanja. Tako je Croatia Poliklinika u Rijeci u Vukovarskoj 7a postala novo mjesto za odgovornu brigu za zdravlje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije