Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TikTok videu

Profesionalna čistačica pokazala kako izgleda stan u kojem se cigarete puše preko 20 godina

TikTok/ lasarahmay
11.06.2021.
u 15:30

TikTokerica je za čišćenje uglavnom koristila izbjeljivač s kojim je više puta prskala svaku površinu, a onda još par puta očistila i sa sredstvom za uklanjanje masnih fleka

Profesionalna je čistačica Sarah May (@lasarahmay) na TikToku pokazala kako se čisteći dom jedne starije žene bori s mrljama koje je ostavio nikotin, posebno u kuhinji i kupaonici. 

U svom videu May pokazuje nekada bijele kuhinjske aparate i ormariće koji su sada žućkasti i mrlje koje je nikotin napravio na perilici posuđa, ali i perilici rublja u kupatilu, čak i na WC školjki.

@lasarahmay

##clean##cleaning##cleaningtiktok##cleantok##nicotine##smoker##kitchen##hoarder##hoarderhouse 🧼

♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

- Ova žena unutra puši već više od dva desetljeća - objasnila je, pa nije bilo lako očistiti sve nikotinske fleke.

TikTokerica je za čišćenje uglavnom koristila izbjeljivač, a svaku je površinu s njim prskala više puta, nakon čega bi još par puta očistila i sa sredstvom za uklanjanje masnih fleka.

Šverc cigareta državu košta 1,4 mlrd. kn

1/3

- Nekoliko puta sam izbjeljivala sve površine da namještaj i aparati dobiju svoju izvornu boju - rekla je, a njoj i kolegici je trebalo nekoliko sati samo da očiste dvije prostorije.

- Šest sati smo ribale samo kuhinju i kupaonicu - otkrila je, a na pitanja TikTokera o proizvodima koje je koristila, May kaže da je 'ključ njenog uspjeha - u velikim količinama sredstva za izbjeljivanje'.

- Nadam se da će vlasnica cijeniti vaš trud i da neće pustiti da se sve brzo vrati na staro - komentirala je jedna TikTokerica, prenosi The Sun.

 Sami napravite sredstvo za čišćenje prozora prije proljetne generalke!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije