Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađujuće

Osobni trener dva tjedna jeo isključivo hranu iz McDonald'sa, a evo kakvi su rezultati

TikTok/Oisin Mulligan
09.06.2021.
u 10:33

Htio je razbiti mitove o mršavljenju, pa je samom sebi zadao izazov.

Oisin Mulligan, osobni trener iz Irske, htio je dokazati ljudima da tijekom mršavljenja ne moraju sebi uskraćivati neku hranu koja možda i nije najzdravija, već treba paziti na porcije, imati samokontrolu i biti fizički aktivan.

Da bi potvrdio svoju teoriju, dva tjedna jeo je isključivo hranu iz McDonald's restorana, piše LADbible. Na početku izazova se izvagao i imao je 82,1 kilogram, a 11 dana kasnije rezultati koje je postigao šokirali su sve one koji vjeruju u restriktivne dijete - izgubio je 1,7 kilograma!

@mulligainz_fitness

Follow to see how this goes , let me know below if you want daily updates ? 😊 #fitness #fatloss #mcdonalds #fat #calories #myfitnesspal #carbs #keto

♬ good 4 u - Olivia Rodrigo

"Niti jedna hrana vas neće udebljati sama od sebe, čak i ako je u pitanju Big Mac. Uspio sam smršavjeti jer sam bio u kalorijskom deficitu", objasnio je Mulligan koji je tijekom ovog procesa, koji je snimao i dijelio na TikToku, hodao 10 000 koraka dnevno i trenirao.

@mulligainz_fitness

Everything in moderation 🍎🍔 #fyp #fat #fatloss #fitness #diet #guilt #weightloss #fyp #xyzcba #keto #fit #abs #fatburn #exercise #gym #food #happy

♬ Stuck in the Middle - Tai Verdes

"U svim dijetama je plan prehrane takav da ste u kalorijskom deficitu, ali su restriktivne - često se izbacuje cijela jedna skupina hrane poput ugljikohidrata, a ja tvrdim da takva ograničavanja i patnja vode u neuspjeh", kaže trener i naglašava da ne potiče ljude na hranjenje samo u McDonald'su, već želi pokazati da se sve može jesti, samo treba biti umjeren.

Ovo ne možemo ni zamisliti: Evo kakva se sve hrana nudi u McDonald's restoranima diljem svijeta

1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije