Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznajete li se?

Brižne i pune razumijevanja: Ovi horoskopski znakovi su najbolje supruge

shutterstock
09.06.2021.
u 22:14

Nikada neće napustiti vašu stranu i uvijek će ostati vjerne svojim riječima i namjerama.

Kad govorimo o pronalaženju savršenog partnera, ponekad nismo sigurni u naše izbore. Odluka je uvijek teška za pronalaženje životnog partnera. Brak je najvažnija odluka u vašem životu, a pomoći si možete pomoću astrologije. Kako piše Pinkvilla, ova četiri horoskopska znaka čine najbolje žene.

Riba
Osjetljive su i emotivne, a uvijek svoje partnere gledaju najboljim očima. Izuzetno su brižne i uvijek će paziti na vas, posebno u teškim vremenima. One imaju puno razumijevanja te su emocionalne ljubavnice koje su duboko privržene.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

1/15

Rak
Žene Rakovi njeguju i brinu se. Oni suosjećaju prema svom partneru. Uvijek ostaju odane i traže stabilnu vezu koja je potrebna da bi svaki brak uspio. Nikada neće napustiti vašu stranu i uvijek će ostati vjerne svojim riječima i namjerama.

Vaga
One će pružiti ravnotežu i stabilnost vašem braku. Izuzetno su zrele i vrlo se dobro nose s teškim situacijama. One su najljepše od svih i nikada neće ostaviti prostora za bilo kakve pritužbe. One su iskrene, odane i dinamični mislioci koji će više razmišljati o rješenjima nego o odugovlačenju problema.

Vodenjak
Te su žene snažne, neovisne, samopouzdane i fleksibilne. Mogu se prilagoditi bilo kojoj situaciji ili promjeni. Otporne su i imaju odličan smisao za humor. Ovaj se brak odnosi na zabavu, ljubav, naklonost i razumijevanje.

Mlada Osječanka Lucija kistom i šminkom radi prava umjetnička djela: "Hodala je s olovkom u čelu, strašno je kako su je gledali!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije