Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno djeluje

Ovakvu metodu još nismo vidjeli: Pogledajte čime je žena očistila kauč i vratila mu stari izgled

shutterstock
13.08.2020.
u 10:30

Ona je doslovno obrijala stari kauč.

Jedna žena otkrila je zaista neobičan način čišćenja kauča. Bila je nezadovoljna kako izgleda nakon nekoliko godina korištenja - tkanina se uništila na dijelovima gdje se sjedi i na rukohvatima, a umjesto da kupi novi ona je pronašla način kako srediti ovaj - i to besplatno.

Uzela je mašinicu za brijanje i s njom uklonila 'mucice' na tkanini, a kauč izgleda kao nov!

Foto: Daniel Pavlić

Pogledajte novu epizodu podcasta Večernjeg:

Kako ni sama nije mogla vjerovati da je ova metoda toliko dobra, odlučila je to podijeliti s drugim ženama u Facebook grupi Mums Who Clean koje su oduševljene. "Muž se brine da ću mu uništiti brijač", našalila se jedna članica grupe, piše The Sun.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije