Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

Odležani biftek na svježoj rikoli i jesenskim gljivama. Zvuči dobro?

Počeo je tjedan restorana u jesenskom ruhu u restoranu Tagliata
26. listopada 2020. u 16:06 205 prikaza
Tagliata
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/11

Neodoljiva teletina ispod peke ili marinirani lungić na posteljici od muškatne buče i svježeg ružmarina s polpetama… A da ne pričamo o odležanom bifteku na svježoj rikoli i jesenskim gljivama sa začinskim krumpirićima. Složit ćete se da na spomen ovih jela vam počinju rasti zazubice i mislite si kako bi ih bilo lijepo probati ali i da će vas to koštati kao suho zlato?

Onda imamo super vijest!

Tagliata | Autor : Promo Foto: Promo

U restoranu Tagliata je započeo tjedan restorana u jesenskom ruhu! Vrhunske delicije donosimo po posebnim cijenama. U meniju s odležanim biftekom s plodovima jeseni možete uživati već za 100 kuna, a rapsodija okusa koju samo lungić pripremljen s puno ljubavi može stvoriti za 70 kuna.

Tagliata je nezaobilazno mjesto ljubitelja dobre hrane. Čekaju vas domaće namirnice, spremljene s puno ljubavi i znanja naših kuhara. Proslavite s nama krštenja, pričesti, krizme, rođendane, vjenčanja i poslovne domjenke.

Tagliata | Autor : Promo Foto: Promo

Restoran se nalazi na obali jezera, okružen prirodom a udaljen je samo 10 minuta vožnje od samog centra Zagreba – idealno za miran obiteljski ručak, poslovnu večeru ili romantični izlazak uz pogled na zalazak sunca.

Nalazimo se na adresi Čulinečka cesta 287, a kontaktirati nas možete na broj telefona 01 2455 386

Zaklada Novo Sutra
ONI MOGU SVE
Čudotvorna terapija pomoću konja odsad će biti moguća u svim vremenskim uvjetima