Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva lekcija

Odlazite u zahod u kafiću, restoranu, na poslu? Evo što radite krivo

zahod
Foto: screenshot/youtube
1/2
14.03.2014.
u 13:44

Crazy Russian Hacker pretpostavio je da upravo te zaštitne papire koristimo potpuno krivo. Ako ih koristimo uopće, a zaista bismo trebali.

Mnogi se suzdržavaju od odlaska u zahod na javnim mjestima zbog upitne čistoće i (ne)higijenskih uvjeta.

Ali, ako ste među onim "sretnicima" koji u zahodu pronađu i zaštitne papire za dasku, onda ovo morate znati. Crazy Russian Hacker pretpostavio je da upravo te zaštitne papire koristimo potpuno pogrešno. Ako ih koristimo uopće, a zaista bismo trebali. 

Pogledajte što radimo krivo.

>>Sami čistite unutrašnjost svojeg automobila? Evo što radite pogrešno!

Komentara 2

Avatar bosanac1951
bosanac1951
16:50 14.03.2014.

Da upitna je higijena u raznim javnim ustanovama. No u niz caffe barova moraš tražiti ključ za WC. Zašto WC nije otključan stalno u nekim restoranima i caffe barovima?? Prijatelj mi je pričao da se morao isprazniti pred vratima WC jer nije mogao otići do šanka da traži ključ......Ima tu svakakvih lopovluka vlasnika.

ŠA
šargarepa
21:17 14.03.2014.

u wc se drogira, vodi ljubav...a ovo valjda svaki muskarac zna, mada kapiram da za žene ide obratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije