Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Od 100% hrvatskog mlijeka - novi proizvodi Kravica Kraljica

Kravica Kraljica
29.11.2021.
u 16:02

Riječ je o svježem mlijeku s produženim rokom trajnosti te jogurtu, kefiru i probiotskim napitcima u prikladnom pakiranju u bočici od 330g.

Nakon trajnog mlijeka, sira s vrhnjem, jogurta, grčkog jogurta, kiselog vrhnja i vrhnja za kuhanje, asortiman mliječnih proizvoda „Kravica Kraljica“ obogaćen je novim proizvodima. Riječ je o svježem mlijeku s produženim rokom trajnosti te jogurtu, kefiru i probiotskim napitcima u prikladnom pakiranju u bočici od 330g.

Linija  probiotskih napitaka Probitas obogaćena je probioticima Bifidobacterium (BB-12®) i Lactobacillus acidophilus (LA-5®), koji pospješuju zdravstvene dobrobiti i uspostavljaju ravnotežu crijevne mikroflore. Probitas napitci odličan su međuobrok s tri različita okusa natur, jagoda i kupina.  Funkcionalnim proizvodima Kravice Kraljice priključio se i kremasti kefir bogat kalcijem. U samo jednoj bočici kefira krije se polovica dnevnih potreba za ovim vrijednim mineralom koji doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Prvo svježe mlijeko na našem tržištu koje je pakirano u ambalažu napravljenu od 82% materijala na biljnoj bazi je svježe mlijeko Kravica Kraljica s 3,2% mliječne masti. Osim ekološki prihvatljive ambalaže ovo mlijeko je specifično i po roku trajnosti od 21 dan, što je dvostruko više od standardnog svježeg mlijeka na tržištu. U proizvodnji se koristi samo domaće mlijeko od 3,2% mliječne masti, a za duži rok trajanja ključno je  čuvanje u hladnjaku na temperaturi od 4 ° do 8°C.

Za mliječne proizvode Kravica Kraljica 100% domaće mlijeko dolazi s farmi Belja, Vupika i farmi kooperanata. Riječ je o deset velikih farmi, 300 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i ukupno 7.500 kravica. Kako je Belje jedini veliki proizvođač mliječnih proizvoda u Hrvatskoj, koji se bavi i proizvodnjom mlijeka na vlastitim farmama, na proizvodima „Kravica Kraljica“ ponosno stoji oznaka 100% hrvatsko mlijeko jer je uistinu riječ o domaćoj proizvodnji koja ima sljedivost od farme do stola.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije