Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASOS opet iznenađuje

Novi look iz ASOS-a naljutio kupce: Izgleda kao vreća za luk

29.07.2019.
u 13:30

I ovaj put već viđen scenarij: Novi modni komad s potpisom ASOS-a izazvao je polemiku i brojne komentare. Riječ je o haljini, barem su je tako nazvali dizajneri.

Navikli smo da online modni brend ASOS pomiče granice modnog ukusa, no ipak mnoge ne prestaje iznenađivati. Da dizajneri imaju bujnu maštu, već je odavno poznato, a iz njihovih radionica izlaze neobični modni predmeti na koje nerijetko reagiraju mnogi na društvenim mrežama. 

I ovaj put već viđen scenarij: Novi modni komad s potpisom ASOS-a izazvao je polemiku i brojne komentare. Riječ je o haljini, barem su je tako nazvali dizajneri. 

Mnogi se s tim ne bi složili pa su svoje nezadovoljstvo "ispuhali" na društvenim mrežama tvrdeći kako je ovaj "modni pokušaj" poput vreće za luk. I s njihove strane, mora se reći, kreativan stav. 

 

 

 

Riječ je o haljini nazvanoj Elissa Poppy Lacetex Slip, čija je originalna cijena na ASOS-ovu webshopu £350, odnosno oko 2800 kuna u protuvrijednosti, a sada je na sniženju po cijeni od £210, odnosno, oko tisuću kuna manje. 

I kao da to nije dovoljno, ovu haljinu nije nimalo jednostavno odjenuti ili skinuti. Kako se navodi na ASOS-ovoj stranici, možda biste mogli upotrijebiti malo pudera na koži kako bi taj proces bio – jednostavniji. 

Pogledajte i video Neobične čarape

Ključne riječi

Komentara 1

JO
josip
13:52 29.07.2019.

mislite kapulu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije