Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično

Asos zna kako od čarapa napraviti stopalice i stvarno je vrlo jednostavno, a postoji i video

Instagram Asos
12.07.2019.
u 07:00

Asos je u videu pokazao kako se od običnih čarapa vrlo brzo može napraviti stopalica

Osim što Asos stalno iznenađuje svojim odjevnim predmetima, prije dva dana je na svojem Instagram profilu objavio video kako od najobičnijih čarapa dobiti male čarape pogodne za niske tenisice ili pak balerinke. Trik je vrlo jednostavan,a objava ima oko 430 000 pregleda i oko 650 komentara.

Video počinje kada žena na nozi ima običnu neonsku čarapu koja doseže razinu iznad zgloba, a potom je dva puta presavine i čarapa je odjednom postala stopalica. Jednostavno i korisno u svakoj situaciji.

Ljudi u komentarima su začuđeni ne mogu vjerovati. Odmah su označili druge prijatelje da vide ovaj trik, a neki od komentara su: "Ovo je revolucionarno", "Dobra ideja", "Genijalno", a neki su i bili skeptični jer ne vjeruju da će čarapa zapravo i ostati na mjestu.

Ključne riječi

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
09:59 12.07.2019.

Moj Boze, trika.... presavinuti carapevda budummanje, pa to me jos baka naucvila davnih 70ih! ovbo jebfakat vijest za novine😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije