Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gooštiranje

Latinska Amerika došla do Radničke

Foto: Filip Kos/PIXSELL
25.03.2018.
u 15:22

Mirisi hrane čije spremanje potječe iz Latinske Amerike uvukli su se u osjetila kupaca koji nisu ostali ravnodušni pred malim pultom, konstantno ispitujući za recepte i želeći znati detalje spremanja

Gooštiranje se nastavilo i danas. Nakon što su jučer posjetitelje Super Konzuma u Radničkoj limunskim slasticama razveselili koreograf Igor Barberić i bloger Marko Josipović, danas je Tim Arepa Hrvatska druženje digao na još višu razinu. Taj tim čine Jorge i Ricardo Luque koji su kupcima Konzuma na radionici spremili gulaš od tune s palentom i salatom, i to na venecuelanski način, predstavivši dašak zemlje iz koje dolaze.

Mirisi hrane čije spremanje potječe iz Latinske Amerike uvukli su se u osjetila kupaca koji nisu ostali ravnodušni pred malim pultom, konstantno ispitujući za recepte i želeći znati detalje spremanja. Isto kao i jučer, brojna je pitanja dvojcu Luque postavila i Tajana Gašparić koja je moderirala radionicu, a više su je od svega zanimale reakcije onih koji su probali. I, redom su svi bili zadovoljni.

Jučer su u desertima najviše guštali najmlađi koji su tjerali roditelje da im uzmu poneki kolačić s tanjura, no danas su ti isti roditelji ovaj ručak uzeli sebi. - Sviđaju mi se ovakva lagana jela, a i inače volim tunu i ribu općenito. Uzet ću svakako recept doma i spremiti gulaš i palentu pa ćemo vidjeti kako će ukućani reagirati – otkrila je Sanja Trabalko koja je nedjeljnu kupnju iskoristila da proba jelo za koje namirnice u Hrvatskoj postoje, ali se spremaju na sasvim drugi način.

Ricardo Luque najpoznatiji je javnosti kao bivši pjevač grupe Cubismo, ali sve ga se više prepoznaje i kao kuhara pa je tako sudjelovao i u Celebrity Masterchefu. Njegov sin Jorge stigao je u Hrvatsku prije godinu dana raditi na kuharskim projektima sa svojim ocem, a njih dvojica, ako je sudeći po reakcijama kušača, imat će u Hrvatskoj i dalje entuzijastičnu publiku koja želi doživjeti Južnu Ameriku.

U galeriji možete pogledati kako je bilo na drugom danu Gooštiranja:

1/31

 

Komentara 1

GO
goronja
18:18 25.03.2018.

uz Azijsku, nema gore hrane od Latinoameričke, užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije