Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gooštiranje

Barberić i Josipović slasticama poboljšali subotnju kupovinu

Foto: Filip Kos/PIXSELL
24.03.2018.
u 15:42

Na radionici su njih dvojica pokazivali znatiželjnim kupcima kako spremiti slastice koje su obje bile od limuna

Tradicionalan subotnji šoping danas su posjetitelji Super Konzuma u Radničkoj upotpunili isprobavanjem delicija koje su im na Gooštiranju pripremili koreograf Igor Barberić i food bloger Marko Josipović. Na radionici su njih dvojica pokazivali znatiželjnim kupcima kako spremiti slastice koje su obje bile od limuna.

- Valjda je to zato jer to voće simbolizira proljeće koje nam je došlo – smije se Barberić, inače bivši sudionik Celebrity Masterchefa. Tako je on spravljao cupcakeove od limuna punjene borovnicama, dok je mladi bloger Marko Josipović radio proljetni tart s limunom. Gooštiranje je moderirala Tajana Gašparić koja im je tijekom pripreme deserata postavila bezbroj pitanja o onome što bi moglo zanimati posjetitelje o konkretnim tajnama pripreme.

Obje su slastice čim su završene brzo i razgrabljene, a jednako su ih isprobavali i stariji i mladi. Posebno su djeca bila oduševljena iznenađujućim desertom u subotnje prijepodne pa njihovim roditeljima nije bio problem pričekati koju minutu da se ispeće nova tura.

Gooštiranje se nastavlja sutra kada će Tim Arepa Hrvatska na isto mjesto u 10 sati donijeti dašak Latinske Amerike direktno iz Venecuele. Tim Arepa čine Jorge i Ricardo Luque, a ovoga puta na repertoaru neće biti deserti, već gulaš od tune, palenta i salata na venecuelanski način koji će ponovno razveseliti i iznenaditi kupce u Super Konzumu u Radničkoj. Igor Barberić također je pozvao sve da i sutra navrate jer, kako je rekao, bio je u Masterchefu s Ricardom i on stvarno, stvarno dobro kuha.

1/25

Komentara 1

ZI
zico
20:04 24.03.2018.

gay pride

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije