Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

Doživi teleportaciju ovog vikenda u Muzeju iluzija

Genijalna atrakcija u sklopu kampanje Ožujskog piva 'I u budućnosti - ostajemo di smo'
30. siječnja 2020. u 16:29 180 prikaza
Kampanja Ožujskog piva 'I u budućnosti – ostajemo di smo'
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

U jedan od najposjećenijih zagrebačkih muzeja samo ovaj vikend stiže nova atrakcija koja će svim punoljetnim posjetiteljima omogućiti iskustvo teleportacije. Zvuči nemoguće?

U sklopu kampanje 'I u budućnosti – ostajemo di smo' ŽUJIN teleport na tri dana seli u Muzej iluzija. Svaki punoljetni posjetitelj od petka 31. siječnja do nedjelje 2. veljače 2020. godine, moći će dohvatiti pivo direktno s tvorničke trake i doživjeti iskustvo teleportacije, a sve to s barskog stolca u Muzeju iluzija.

Kampanja Ožujskog piva 'I u budućnosti – ostajemo di smo' | Autor : Promo Foto: Promo

Omiljeno hrvatsko pivo i ove godine nastavlja s kampanjom u kojoj se predstavlja svijet u budućnosti u kojem su tehnološki iskoraci omogućili teleportaciju. Ljudi iz raznih zemalja diljem svijeta novu fantastičnu mogućnost iskoristili bi za istraživanje svakog kutka planeta, pa i šire. Hrvati, predstavljeni kroz već tradicionalne Žujine protagoniste Gorana Navojca, Gorana Bogdana i Renea Bitorajca, s druge strane ne bi osjećali potrebu za istraživanjem svemira, već bi novu tehnologiju na kreativan način iskoristili kako bi tipičnu hrvatsku svakodnevicu učinili još lakšom.

Odlučili smo u kampanji 'I u budućnosti - ostajemo di smo' obraditi vrlo važnu društvenu temu kroz specifičan i prepoznatljiv Žujin humor. Ožujsko pivo prošle je godine kampanjom 'Ostajemo - di smo' oduševio i struku i širu javnost. Kampanjama želimo podsjetiti na specifičnost našeg naroda, na to koliko smo domišljati, snalažljivi i humoristični, a pritom prvenstveno vjerni svome”, rekao je Ivan Šuvar, direktor marketinga i izvrsnosti brendova Zagrebačke pivovare.

Kampanja Ožujskog piva 'I u budućnosti – ostajemo di smo' | Autor : Promo Foto: Promo

Više informacija o ovogodišnjoj kampanji dostupno je na službenoj web stranici Ožujskog piva.

Potres koji je pogodio Zagreb uzrokovao veliku štetu u Đorđićevoj ulici
10 PITANJA O POTRESIMA
Što znači kad je dva dana mirno, a onda cijelu noć tutnje mali potresi?
Imunitet – snaga svakog organizma
PROMO
Imunitet – snaga svakog organizma