Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život piše čudne priče

Bili su zajedno kao djeca, a 33 godine kasnije pronašli su se na Facebooku i obnovili vezu

Privatna arhiva
21.02.2020.
u 20:09

Još jednom je Facebook dokazao da piše lijepe ljubavne priče. Par iz djetinjstva obnovio kontakt i simpatije, a uskoro će stati pred oltar.

Darren Arthur (45) i Keely Chivers (45) iz Engleske pohađali su isti razred u osnovnoj školi, te su jedan drugome bili prva ljubav, piše Daily Mail. Imali su samo deset godina kada su se razvile simpatije u školskoj klupi. Nažalost, Darrenova obitelj se 1986. godine odlučila preseliti zbog očevog novog posla. Gotovo 200 kilometara udaljenosti učinilo je svoje - izgubili su svaki kontakt.

Djeca objašnjavaju što je ljubav:

Tu ponovno uskače Facebook, društvena mreža koja spaja i najudaljenije ljude. Keely je čak 33 godine nakon pronašla Darrenov profil i odlučila mu se javiti. Ubrzo su dogovorili susret koji je obnovio simpatije. Toliko jako da su se odlučiti vjenčati u rujnu.

"Dolazio sam joj na vrata kao desetogodišnjak, a njezina mama uvijek me nudila sokom od naranče dok ju čekam. Bili smo u vezi, koliko možete biti u tim godinama", kroz smijeh priča Darren i nastavlja "Sjećam se da smo se stalno družili".

Oboje  su se vjenčali s partnerima iz dugogodišnje veze, ali i potpisali papire za razvod iste godine - 2015.

Foto: zvonimir ferina

U kolovozu 2018., slobodna Keely sjetila se svoje prve ljubavi i odlučila ga potražiti na Facebooku. "Ne znam što mi je bilo u glavi kada sam ga išla tražiti. Godinama nisam pomislila na njega. Vjerojatno sam bila usamljena i mislila kako nemam što izgubiti. Pogledala sam nekoliko fotografija, izgledalo je kao da je to on i poslala sam mu zahtjev za prijateljstvo."

Darren je bio zbunjen i nije ju odmah prepoznao, shvatio je o kome je riječ tek kada je vidio djevojačko prezime koje je stajalo u zagradi kraj imena. Keely je osim zahtjeva poslala i poruku kako ne može vjerovati da je to stvarno on i odmah su započeli razgovor i prisjetili se se svih uspomena iz djetinjstva. 

Foto: zvonimir ferina

"Kada sam ju vidio prvi put nakon toliko godina, tresao sam se. Mislim da tako znate da vam se netko zaista sviđa. Još uvijek ima predivne oči i kosu", kaže Darren za prvi susret, a Keely ga opisuje kao 'ljubav na prvi pogled'.

U travnju prošle godine odlučili su početi živjeti zajedno, a mjesec dana kasnije Darren je kleknuo i stavio Keely prsten na ruku. Ove godine u rujnu reći će jedno drugome 'da' i to pred uzvanicima koji su pohađali osnovnu školu zajedno s njima.

Foto: zvonimir ferina

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagabria1
21:41 21.02.2020.

Lijepa priča, neka im je sa srećom

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
19:22 23.02.2020.

prekrasna priča....

Avatar partner
partner
20:33 21.02.2020.

ahahaaaa, pa dje ovo izvlacite, bilo u daily mailu prije "100" godina, ja vec zaboravio da sam procito naslov jer ovakve budalastine ne otvaram i citam.da nisam odje sad naletio vec sam bio zaboravio. hebo te, mogu li ja bitii novinar u vecernjem, ja cu vam ovo sve "up to date" i za dzabe cu raditi za razliku vasih dezurnih copypaste novinara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije