Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Schwarzeneggera supruga nakon izbora ponovno pustila u spavaću sobu

10.11.2008.
u 13:50

Republikanski guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger izjavio je u intervjuu CNN-u da, premda kandidat njegove stranke nije pobijedio na prošlotjednim predsjedničkim izborima, ima barem jedan razlog za zadovoljstvo.
- Smijem se vratiti u spavaću sobu, a to je velika prednost - kazao je hollywoodski glumac najpoznatiji po ulozi akcijskog junaka Terminatora koji je filmsku karijeru zamijenio političkom.

Schwarzeneggera je iz spavaće sobe izbacila supruga Maria Shriver, istaknuta pripadnica demokratskog klana Kennedyjevih. Ona je u predsjedničkoj utrci podržala Baracka Obamu i to u veljači, samo nekoliko dana nakon što je njezin suprug stao iza Johna McCaina. Schwarzenegger je također otkrio da Maria posljednjih nekoliko dana likuje i trči po kući s kartonskim Obamom u prirodnoj veličini te govori:
- Pobijedili smo.

U ozbiljnijem dijelu razgovora kalifornijski guverner rekao je da, po njegovu mišljenju, nije bilo načina da vladajuća stranka ostane na vlasti ove godine zbog ekonomske situacije i krize tržišta nekretnina. Smatra da bi republikanci i demokrati ubuduće trebali prekoračiti ideološku barijeru i zajedno raditi na dobrobiti prosječnih Amerikanaca.

(M.Mik.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije