Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olga Dimitrijević

Lepa Brena simbol je mnogih neuralgičnih točaka naše zajedničke povijesti

07.03.2023.
u 12:50

Neviđen je interes u Zagrebu i Rijeci za predstavu ‘Lepa Brena Project’ u produkciji Bitef teatra koja je nakon niza odgoda stigla u Hrvatsku. Povod je to za razgovor s jednom od autorica predstave, nagrađivanom dramaturginjom koja živi na potezu Rijeka – Beograd i izjašnjava se kao – Jugoslavenka

Komentara 7

AN
anilopa1
13:16 07.03.2023.

Kada ce se vise prestati sa jugoslovenstvom,Brenom,sundom I kicem?Rodjen sam u Srbiji,nikada da se pitam ne bih svojim sunarodnicima preporucio suzivot sa ostalim balkanskim narodima,izuzev pojedinacna naravno,jer kvalitetnih ljudi svuda ima.

Avatar Moodleen
Moodleen
14:10 07.03.2023.

A da odete malo u izvjesno mjesto s tim vašim kontinuiranim srbendovanjem?

MK
marcel.kocan
14:48 07.03.2023.

Lepa Brena je žena čije su pjesme bile neslužbena himna ratnih silovatelja. Koja je na velika vrata uvela krkanluk, neobrazovanost i primitivizam. U čijim prvim spotovima poput "evo mog delije" njezin "muž" dolazi pijan kući, kritzira njeno kuhanje i pijan se onesvijesti s bocom rakije na krevetu, a u idućem medicinska sestra anestezira pacijenta pokazujući mu si se. Žena čiju je karijeru financirala srpska mafija, kao i ostalih cajki, i koja je pričala da je škola samo za glupe žene koje se ne znaju snaći. I da žena koja je partijala s četnicima i pevala im na uvce obučena u njihovu uniformu "crvenih beretki" dok su klali njen narod po Bijeljini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije