Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do 13. studenoga

Do utorka 13. studenoga kupite povoljne karte za INmusic 2013.

INmusic 2012
arhiva VL
09.11.2012.
u 10:15

INmusic svim kupcima za ovu zaista nisku cijenu nudi dva dana koncerata brojnih stranih i domaćih izvođača, priliku da vide i čuju nove zvijezde glazbene scene kao i legende svjetske glazbe

Samo do utorka 13. studenog po povoljnoj cijeni od 250 kuna svi ljubitelji glazbe mogu kupiti ulaznicu za INmusic festival 2013. Još je malo manje od simboličnih osam mjeseci ostalo do osmog festivalskog izdanja, a razlog da ranije krenete u šoping definitivno je – ušteda novca.

Kriza, štednja i slični pojmovi već mjesecima građanima Europe ne izlaze iz ušiju. Upravo je zato važno svaku kunu pametno potrošiti. INmusic svim kupcima za ovu zaista nisku cijenu nudi dva dana koncerata brojnih stranih i domaćih izvođača, priliku da vide i čuju nove zvijezde glazbene scene kao i legende svjetske glazbe, brojne dodatne sadržaje za upotpunjavanje festivalskog doživljaja, nezaboravnu atmosferu s najboljim prijateljima i tisućama prilika za nova prijateljstva.

Ulaznice se prodaju na sljedećim zagrebačkim adresama Tisak media centra: Arena centar (Lanište bb), Astoria (Račkoga 2), Autobusni kolodvor (Avenija Marina Držića), Frankopanska 5a, Gajeva 2, Pothodnik (Glavni kolodvor, Grgura Ninskog bb). Tisak media centre potražite i u drugim hrvatskim gradovima: Varaždin (Ivana Kukuljevića 13), Osijek (Portanova, Svilajska 31a), Karlovac (Trg Matije Gupca 1), Rijeka (Korzo 26), Split (City Center One, Vukovarska 207).

Ljubitelji glazbe iz ostalih hrvatskih gradova (kao i Zagrepčani kojima se ne da udaljiti od kvartovskog kioska) ulaznicu u Tisak media webshopu mogu naručiti na najbliži kiosk!

Više informacija potražite na www.inmusicfestival.com te na Facebook i Twitter profilima INmusic festivala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije