Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavna glazbenica

Bila je beskućnica, ovisnica, preboljela je rak, a sada i koronavirus

Foto: wiki
1/2
23.04.2020.
u 11:47

Britanska glazbenica Marianne Faithfull otpuštena je iz bolnice gdje je provela 22 dana zbog komplikacija vezanih uz koronavirus.

Britanska kantautorica Marianne Faithfull otpuštena je iz bolnice nakon što je tamo provela više od tri tjedna zbog komplikacija vezanim uz infekciju koronavirusom. Faithfull, 73-godišnjakinja, početkom travnja testirana je na koronavirus, a nakon pozitivne dijagnoze primljena je u bolnicu jer je razvila upalu pluća. 

U srijedu, 22. travnja, na njenom službenom Twitter profilu objavljena je sretna vijest o njenom oporavku: "Sretni smo što vam možemo javiti da je Marianne danas otpuštena iz bolnice nakon 22 dana borbe sa koronavirusom. Nastavit će svoj oporavak u Londonu. Marianne vam se svima želi zahvaliti na lijepim porukama podrške koje su joj u ovom teškom vremenu mnogo značile". 

Ovo je samo posljednja u nizu nedaća koje su zadesile slavnu glazbenicu. Poznata po svom turbulentnom životu, Faithfull je 60-ih i 70-ih godina bila na vrhuncu popularnosti, a mnogi je pamte po vezi s pjevačem Rolling Stonesa, Mickom Jaggerom. Dio svog života provela je kao beskućnica, bolovala je od anoreksije, ovisnosti o drogama i Hepatitisa C. Preboljela je i rak dojke, a prije nekoliko godina dijagnosticiran joj je artritis zbog kojeg je morala otkazati turneju. Posljednji album "Negative Capability" izdala je 2018. godine. 

Komentara 4

Avatar KimberlyKU97
KimberlyKU97
11:00 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar RuthPU74
RuthPU74
09:45 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
00:32 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije