Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proziva predsjednicu

Batarelo bračni par Clinton naziva 'promotorima kulture smrti'

Hillary i Bill Clinton
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/6
09.03.2015.
u 21:19

Iz Ureda predsjednice su poručili da primjedbe Vice Batarela ne žele komentirati.

Konzervativna politička scena u Hrvatskoj snažno se trese nakon što je na svome Facebook-profilu prvi čovjek udruge Vigilare Vice Batarelo kritizirao predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović zbog sudjelovanja na konferenciji o ravnopravnosti spolova u organizaciji zaklade Clinton, za njezina prvog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama.

– Ne znam zašto sudjeluje na privatnoj konferenciji u organizaciji Clinton Foundation zajedno s Hillary Clinton, koja je poznata promicateljica “prava” na pobačaj po cijelom svijetu te je promovirala i financirala Planned Parenthood (PP) čije klinike izvršavaju milijune pobačaja na godinu u SAD-u – pita se Batarelo objašnjavajući kako je predsjednica Hrvatske rekla da je po svjetonazoru “moderna konzervativka”, zbog čega je i dobila podršku njih kao novih konzervativaca prije drugog kruga predsjedničkih izbora.

– No to ne znači da smo joj dali “bjanco-ček” da radi što želi, već ona treba našu suradnju i usmjerenje oko onoga što mislimo da je važno. Demokracija se gradi i sloboda se održava s aktivnim državljanima koji dobronamjerno, ali kritički promatraju svaki politički i državnički čin – kaže Batarelo zamjerajući na prvom mjestu predsjednici što se odazvala na privatni sastanak s Hillary Clinton, jer ona nije američka dužnosnica.

– Ne znam kako je za svoj prvi posjet SAD-u izabrala baš Clintone – kaže Batarelo dodajući da su “Bill i Hillary Clinton poznati podupiratelji i promotori kulture smrti, to jest pobačaja, te da su protiv “tradicionalnog” braka i drugih tradicionalnih vrednota”.

– Oni sustavno razgrađuju tradicionalne i konzervativne vrednote na kojima je izgrađen SAD i zapadni svijet. Ravnopravnost spolova zvuči dobro, ali je paravan za globalnu promociju ubijanja nerođene djece. Uz to promoviraju “gender equality”, opet paravan za genderizam. Clintoni su predstavnici ekstremne lijevo liberalne opcije u SAD-u i to izvoze po svijetu – tvrdi Batarelo.

– Kada bi se predsjednica Grabar-Kitarović na toj konferenciji založila za pravo na život i kada bi govorila protiv pobačaja te rekla da jedino priznaje brak između muškarca i žene, onda bismo to pozdravili. S ovim se ne možemo složiti. Nemojmo raditi od predsjednice božanstvo ili kraljicu jer je to politički nezrelo – kaže Batarelo naglašavajući kako građani u demokraciji imaju pravo zalagati se za provjeru i ravnotežu onih kojima su dali svoj glas.

Doznajemo da će konzervativna udruga žena “Judita” tražiti hitan prijam kod predsjednice Grabar-Kitarović nakon njezina povratka iz SAD-a.

Iz Ureda predsjednice su poručili da primjedbe Vice Batarela ne žele komentirati.

>> Vice Batarelo: Predsjednica nije božanstvo ni kraljica!

>> Rame uz rame Kolinda i Hillary govorile o pravima žena

Komentara 21

PL
plotto
08:55 10.03.2015.

Polako,tek će se pokazati tko je Kolinda Grabar Kitarović.Imala je lijepu prisegu,ali unatoč njoj,nije ona ovdje da služi interesima hrvatskog naroda,nego svojih sponzora iz Trilateralne Komisije ,koju predvode Rockfelleri,čiji su sljedbenici I Clintoni.Kolinda ima obveze prema svojim sponzorima io zato se morala odazvati.Nemojte očekivati da će Kolinda podržati "U ime obitelji" jer je to posve u suprotnosti sa njenim sponzporima. Uskoro možete očekivati podršku Kolinde gej brakovima sa usvajanjem djece. Između nje i Vesne Pusić po tom pitanju nema nikave razlike jedino Kolinda to neće moći zagovarati otvoreno kao Pusićka.Prošao je medeni mjesec i karte se polako počinju otkrivati.Kad su Kolindu tijekom izborne kampanje pitali za Trilateralu ,ona se branila da to nije nikakav masonerija !! Mislim da u to nitko pametan i informiran ne vjeruje.

AN
anticenzura
23:09 09.03.2015.

Predsjednik se ne smije prestrojavati ni na lijevo ni na desno, predsjednik predstavlja sve gradjane u zemlji, sve kulture, etnije, religije, i sve ideologije. Predsjednik mora postovati sve svjetonazore, i sve manjine u zemlji, predsjednik ne smije ispoljavati svoje osobne svjetonazore, prestanite izludjivati ovaj narod, i prestanite praviti ekstremisticku sektu od nasega naroda. Samo stranke smiju javno zastupati svoju ideologiju i svoje svjetonazore, nikako predsjednik jedne drzave. Gdje vi zivite? Ovdje XXI vijek, manite nas vise vasih religioznih ekstremizama.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
21:42 09.03.2015.

I to su ti naši gospodari i gospodarice. Zakolju dijete prije nego što se i rodi. A ako se rodi onda je njihov doživotni rob. Pa uživaj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije