Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret na Kaptolu

Branitelji koji traže smjenu ministra Matića kod kardinala Bozanića

branitelji Bozanić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/10
07.04.2015.
u 12:12

"Nadbiskupa zagrebačkog kardinala Josipa Bozanića hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji upoznati će s problemima kojima su izloženi u hrvatskom društvu", napisao je prije susreta u priopćenju Đuro Glogoški.

Branitelje koji već 170 dana prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja i traže smjenu ministra Predraga Matića i njegovih suradnika danas je na Kaptolu primio zagrebački nadbiskup Josip Bozanić.

"Prijam se održava na zamolbu hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji koji prosvjeduju 170 dana ispred Ministarstva hrvatskih branitelja u Savskoj 66, sa zahtjevima za smjenom ministra Predraga Matića, njegove zamjenice Vesne Nađ i pomoćnika Bojana Glavaševića te zahtjevom za objedinjavanjem svih prava (obveza države) hrvatskih branitelja iz Domovinskoga rata i članova njihovih obitelji u jedan Ustavni zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskoga rata i članovima njihovih obitelji", izvijestio je u priopćenju prije susreta Đuro Glogoški.

"Nadbiskupa zagrebačkog kardinala Josipa Bozanića hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji upoznati će s problemima kojima su izloženi u hrvatskom društvu, vezano uz zahtjeve zbog kojih prosvjedujemo, a  koje smo uputili Vladi Republike Hrvatske i čije ispunjenje očekujemo. U tom smislu ulogu nadbiskupa zagrebačkog kardinala Josipa Bozanića smatramo značajnom i bitnom u iznalaženju rješenja problema, budući da je našao sluha za potrebe hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji", zaključio je Glogoški.

>>Matić o Glogoškom: Nikoga nećemo izbacivati iz kuće u Zaprešiću

>>Matić zamolio Glogoškog da do utorka članovi Udruge iziđu iz kuće u Zaprešiću

Komentara 144

Avatar ARENA
ARENA
08:29 07.04.2015.

Da. Odreći će se Bozanić sredstava koja mu država isplaćuje, i javiti Zoranu da ta sredstva uplati Glogoškom.:)))

DU
Deleted user
08:29 07.04.2015.

nek ponese svaki 100€ za limuzinu , i nek se ispovijede ,jer nije bas ugodno sa toliko grijeha i pohlepe na ledjima ,

ME
melinda
09:04 07.04.2015.

Ovi provokatori stvarno imaju obraz kao don pa toliku drskost prema sopstvenoj drzavi koja odvaja ogromna sredstva za njihove povlastice i ogromne mirovine oni uporno hoce da uniste Hrvatsku izigravajuci marionete lopovskoj stranci HDZ.u i nazalost Kolinda podrzava te dzabalebarosee zbog Karasarka koji joj govori sta treba raditi.Pa ako su htijeli ratovati zbog interesa zasto nisu otisli u legiju stranaca kao Gotovina tamo bi dobili 10 puta vise a ne ovdje izigravaju neke patriote a daleko su od toga cast izuzecima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije